Kattints a képre!!

Alighanem valamennyi amatőr futballista erről álmodik: ilyen pályán, ennyi szurkoló előtt tétmérkőzést játszani – no és lehetőleg nyerni. A Megyei Kupa fináléjában minden kitétel teljesült, illetve annyiban mégsem, hogy csak egy csapatnak adatott meg a győzelem.

Pócsi Balázs (középen) már kupagyőztesként fogadta a születésnapi köszöntést Fotó: tudósítónktól

Mindenesetre a kisvárdai stadion élvonalbeli körülményeket biztosított, több száz drukker kísérte el a nagyecsedi, akárcsak az újfehértói együttest, amelyek izgalmas, a végletekig kiélezett összecsapást vívtak. A döntetlennel (1–1) kilencven perc után tizenegyespárbajban kerekedett felül az Ecsed, amit méltóképpen ünnepelt a szatmári tábor. A legfanatikusabbak – köztük Fodor András elnök, vagy éppen az ugyancsak a vezetőséget képviselő Tengyel Zoltán – előbb a várdai klubépület előtt éljenezték Kósa József edzőt és „fiait”, majd „odafent” folytatódott a buli. Mégpedig megspékelve a szerdán harmincadik életévét betöltött Pócsi Balázs szülinapi köszöntésével, aki a gyepen nyújtott teljesítményével is megszolgálta mindezt: a rutinos védő – szokás szerint – megoldotta feladatát, plusz bevarrta a maga „tizijét”, vagyis kivette részét a sikerből.

– Igazán emlékezetes nap volt, nagyon sok szép pillanattal, sajnos, éjszaka egy szomorú eseménnyel kellett szembesülni… – ecsetelte a történteket Pócsi Balázs, a Nagyecsed frontembere. – Talán mondhatom, hatalmas élmény jelentett mindenki számára a meccs, ritkán adatik meg ilyen közegben futballozni. Ahogy a szurkolóink támogatásért is hálásak vagyunk. Szeretném megköszönni a csapattársaknak, a vezetőknek, hogy gondoltak rám, rendkívül jól esett, pláne, hogy végig titokban tartották, így tényleg meglepetésként ért. A szezon második felére valódi csapattá kovácsolódtunk, amiért tettünk is, hisz tavaszi bajnokok és kupagyőztesek lettünk.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .