Kattints a képre!!

Csütörtök, illetve péntek este rendezik a futsal NB II. felsőházi rájátszásának utolsó fordulóját, amely váratlan fejlemény következtében felettébb izgalmasnak ígérkezik.

A nyíregyháziak számára él a remény az osztályozó elérésére Fotó: tudósítónkból

A harmadik helyen álló A Stúdió-Futsal Nyíregyháza – játékos jogosulatlan szerepeltetése miatt- megóvta a tabellán második Maglód két mérkőzését. Nevezetesen a május 23-án játszott Maglód–Csenger (6–2), illetve a legutóbb körben letudott A Stúdió-Futsal Nyíregyháza–Maglód (6-2) meccs érintett, az illetékes testület pedig helyt adott a beadványnak. Az első fokú határozat értelmében öt pontot levontak a Maglódtól, így egy pontra olvadt előnye a nyíregyházi együttessel szemben. Hozzátéve, mivel a büntetett egyesület fellebbezhet a döntés ellen, ez egyelőre nem végleges verzió.

A megyeszékhelyiek ma este – a már biztosan ötödikként záró – Csenger otthonában lépnek pályára, győzelem esetén pedig az NB I-es osztályozót érő második pozícióba ugorhatnak. Igaz, a Maglódnak is van még egy dobása, pénteken az éllovas, Rubeola vendégeként visszaelőzhetnek – ha nyernek. Szóval, a tét nem kicsi…

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .