Kattints a képre!!

Ez gyorsan ment. Egy éve kezdett „új életet” a szakolyi csapat, amely első nekifutásra – két fordulóval a befejezés előtt – besöpörte a bajnoki címet a megye három Nyírség csoportban.

A szakolyi együttes az első pofon után olyannyira felébredt, hogy meg sem állt a bajnoki cím megszerzéséig Fotó: tudósítónktól

Az ifj. Koskovits György irányította legénység magasan a legtöbb (103) gólt berámolva, a legacélosabb védelmet felvonultatva kezdte meg a visszakapaszkodást, elvégre egykoron, nem is oly rég az NB III-ban jegyezték az egyesületet.

– A sok károgónak üzenem: sikerült! – nyomatékosította Módis Dávid, a Szakoly csatára, mindemellett az együttes technikai vezetője, aki a gólkirály jelölt Csorba Szabolcs (31 gól) mellett a keret második (25 gól) legeredményesebb tagja. – Nem akarok megnevezni senkit, de akadtak szép számmal ellendrukkerek, akik nem hitték, hogy egy újonnan alakult csapat egyből bajnokságot nyerhet. Pedig az első perctől kezdve ez volt a cél, mi pedig mi bíztunk magunkban. Igaz, rögtön az első meccset elvesztettük a Petneháza ellen, ami nagy arculcsapást jelentett, egyben ébresztőként hatott. Innentől tudatosult mindenkiben, hogy szigorúan bele kell állni itt is a mérkőzésekbe. Az Őr elleni idegenbeli rangadón ikszeltünk, előtte és utána csak nyertünk: nem megbántva senkit, olykor nagy különbséggel. Egyértelműen vállaljuk a feljutást, és arra fogunk törekedni, hogy stabil helyünk legyen a megye kettőben!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .