Kattints a képre!!

A futsal NB II. Keleti csoport felsőházi rájátszásának tizedik, utolsó fordulóját rendezik hétközben.  A sors szeszélye folytán a csütörtök esti Csenger–Stúdió-Futsal Nyíregyháza összecsapás jelentette a záróakkordot a két megyei együttes számára.

A két megyei csapat összecsapásán fontos három pontot szerzett az A Stúdió (jobbról) Fotó: tudósítónktól

Mint arról napközben beszámoltunk, a nyíregyháziak megóvták a Maglód két mérkőzését, aminek első fokon helyt adtak, így a vétkes riválistól öt pontot levontak. Ezzel egyetemben a harmadik helyen táborozó A Stúdió számára megcsillant az esély a Maglód megelőzésre, az NB I-es osztályozót jelentő második pozíció megcsípésére. Ehhez viszont feltétlen nyerni kellett a már biztos ötödik szatmári csapat otthonában: a vendégek pedig megfeleltek ennek a követelménynek, behúzták a meccset, pillanatnyilag két pont előnnyel rendelkeznek a Pest megyeiekkel szemben.

A péntek esti programban szerepel a Maglód és a már bajnoknak tekinthető Rubeola találkozója, ami döntően befolyásolja a végső sorrendet. Lehet izgulni…

Futsal NB II., Keleti csoport: felsőházi rájátszás, 10. forduló

Csenger Futsal–A Stúdió-Futsal Nyíregyháza 1–3 (0–2)

Csenger, v.: Szűcs L., Szabó P. Csenger: Makay Z. – Fejes J., Mándi L., Csorvási Á., Zán B. Csere: Cséke M., Barcsay D., Bartha B., Oláj E., Bence L., Balogh Á., Osváth S., Szedlacsek Á., Bakó T. Edző: Szilágyi Sándor. Nyíregyháza: Szabolcsi M. – Nagy B., Kovács G., Lakatos L., Kovács E. Csere: Ladányi D., Varga D., Kovács R., Csáki J., Horváth N., Gyügyei Z., Da Silva. Edző: Lovas Norbert. Gól: Bakó T., illetve Lakatos L., 2, Gyügyei Z.

További eredmény: Mád–Gyöngyös 0–2 (0–1)

A rájátszás állása: 1. Rubeola 27 pont, 2. A Stúdió-Futsal Nyíregyháza 23, 3. Maglód 21, 4. Gyöngyös 18, 5. Csenger 10, 6. Mád 2.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .