Kattints a képre!!

Szerdán a kisvárdai stadionban rendezik a Megyei Kupa-döntőt, ahol két első osztályú csapat lép pályára.

A piros mezes Nagyecsed és az újfehértói együttes párharca – akárcsak a bajnoki találkozókon – ezúttal is kiélezett küzdelmet sejtet Fotó: tudósítónktól

Az Újfehértó és a Nagyecsed – további négy együttes mellett – egyaránt kiharcolta az országos főtáblára jutást a Magyar Kupa-selejtezőjében, majd a megyei kupasorozat folytatásaként jutott a fináléba. Az Ecsed játék nélkül, mert a Mátészalka lemondta a mérkőzést, míg az Újfehértó a Balkányt gyűrte le az elődöntőben. A hétvégén zárult bajnoki idényben oda-vissza döntetlent játszott egymással a két csapat, ami sejteti, hogy a várdai összecsapás is kiélezett lesz. A szabály értelmében, amennyiben a kilencven perc után döntetlen az állás, tizenegyespárbaj dönt.

A Várkerti Stadionban az újfehértói szurkolók részére az A1-es szektor, a nagyecsedi drukkereknek pedig az A3-as szektor lesz megnyitva. A semleges nézők az A2-es szektorban foglalhatnak helyet. A belépés díjtalan.

Megyei Kupa: döntő, szerda (kezdés: 17.30)

Újfehértó–Nagyecsed

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Úgy gondolom, mindenki tudja, hogy mennyire fontos meccs ez mindkét csapat számára, hiszen egy kupadöntő, amelyet ráadásul gyönyörű stadionban, remélhetőleg szép számú közönség előtt rendeznek. Nem árulok el nagy titkot, hogy mi is szeretnénk ezt a kupát hazahozni, de ahhoz óriási fegyelemre és hatalmas szívre lesz szükség a rutinos, remek játékosok alkotta Nagyecsed ellen. Eredménytől függetlenül minkét egyesület szurkolói büszkék lehetnek csapatukra.

Kósa József, a Nagyecsed edzője: – A megye legszebb stadionjában játsszuk a szezon utolsó mérkőzését! A bajnokságban egyik csapatnak sem sikerült győzni, most viszont mindenképpen döntésre kell vinni a dolgot, természetesen remélem, mi vívjuk ki a sikert. Ugyanakkor tisztában vagyok azzal, a Fehértó is körültekintően készül, de bízom abban, hogy a körülmények nagy hatással lesznek a játékosokra, és felszabadult, jó futballt tudunk nyújtani.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .