Kattints a képre!!

Kerek egy esztendeje végnapjait élte a fehérgyarmati klub, amely kiesett a megye egyből, a nyáron pedig „világra jött” a szatmári városban a Deák Ferenc Szabadidő Sportegyesület, illetve annak futballcsapata.

A fehérgyarmati együttes szintet lép Fotó: tudósítónktól

A vadonatúj egylet a legalacsonyabb szintről próbál visszakapaszkodni: az első lépést megtette ennek irányába, immár bő két hete – a hátralévő fordulók eredményeitől függetlenül – csont nélkül, eleddig hibátlan teljesítménnyel megszerezte a bajnoki címet a harmadosztály Szamos-csoportban.

– Nagyon nehéz, egyben hasznos volt ez a szezon az új egyesületünk számára – szögezte le Geletey Zoltán, a gyarmatiak edzője. – A keret túlnyomó részét rendkívül fiatal játékosok alkotják, az utóbbi időszakban pedig kirajzolódott, hogy közülük ki lesz alkalmas, kire lehet számítani magasabb szinten. A koncepción viszont jövőben sem kívánunk változtatni, ezen az úton akarunk tovább menni, ugyanakkor az is kiderült, szükség van rutinosabb emberekre. Magyarán megmondva erősítésre, mert bár nem fogunk terhet rakni a fiúk nyakára, viszont reálisták vagyunk, tisztában vagyunk azzal, a megye kettő más kávéház lesz.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .