Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Gémtech csoport huszonhatodik, vasárnapi zárófordulójában egy mérkőzést már kora délután lejátszottak: a Milota – semleges helyszínen, Sonkádon – játszott gólgazdag döntetlent az encsencsi csapattal. A találkozó érdekessége, hogy mindkét együttesben akadt mesterhármast szerzett futballista!

A kék mezes milotai csapat az Encsencs elleni nyolcgólos döntetlennel zárta a szezont Fotó: facebook

 Megyei II. osztály, Gémtech csoport: 26. forduló

Milota–Encsencs 4–4 (3–3)

Sonkád, 74 néző, v.: Balogh A. Milota: Császár Zs. – Lizák B., Móricz I., Fejes M., Kövesligeti R., Piros R. (Tóth K.), Rácz V., Szaniszló T., Fejes P., Makula A., Rétfalvi B. Edző: Elek László. Encsencs: Klenik D. – Kpzma L., Kóródi A., Balogh D. (Szilágyi G.), Nagy M. (Harcsa T.), Tallódi L., Radnai D., Kiss Á., ifj. Bíró Zs. (Balogh D.), Bíró Zs., Vincze G. Játékos-edző: Szilágyi Gábor. Gól: Rácz V. 3, Fejes M., illetve Kiss Á. 3, Szilágyi G.

Elek László: – Először is köszönjük a vendégeknek, hogy beleegyeztek az időpont módosításba és kitartást nekik a továbbiakban. Köszönöm minden játékosomnak, illetve a gyerekeknek az egész éves teljesítményt. Külön büszkék vagyunk az ezüstérmet szerző ificsapatunkra. Érzésem szerint a mi csapatunk adta a csoport legjobb ifjúsági játékosát, Horváth Attila személyében. Nagy szó ez egy olyan év után, ahol javarészt idegenben játszottunk, kevés segítség és támogatás nélkül, szinte végig ellenszélben – öt csapatot versenyeztetve. Köszönöm azoknak az embernek, akik mellettünk álltak és besegítettek, valamint a sonkádi vezető nagylelkű segítségét az utolsó mérkőzésekre. A csapat nevében elnézést kérünk a focit szerető szurkolóktól a gyenge szezon miatt. Jó pihenést mindenkinek és várjuk a következő hetek alakulását a csapat tekintetében. Meglátjuk, milyen nehéz ősz elé nézünk, egy biztos az amatőr focinak sem fog kedvezni.

Szilágyi Gábor: – A szezon utolsó mérkőzésén, amelyet meglehetősen jól kezdtünk, mert 3-0-ra vezettünk, aztán nem tudom mi történt, mire észbe kaptunk, már 4-3 volt oda. De hál istennek volt a csapatban annyi tartás, hogy ikszre mentsük a meccset. Szeretnénk megköszönni Szedlár János elnök úrnak az egész éves támogatást!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .