Kattints a képre!!

Steványik Balázs, a Sényő-Carnifex törzsszurkolója, egyben szerencsét hozó „kabalája” csütörtökön ünnepelte 13. születésnapját. A jeles alkalom nem hagyta hidegen az NB III-as egyesületet, egy emberként mozdultak meg és péntek este Nyíregyházán – a Filo Sportcentrumban partit szerveztek.

Steványik Balázs értékes szülinapi labdája, amelyet a ferencvárosi játékosok dedikáltak Fotó: szabolcsfociinfo

Természetesen – az ilyenkor dukáló, sényői címerrel diszített torta mellett – az ajándék sem maradhatott el, mégpedig meglehetősen becses meglepiről gondoskodott a klub: a Ferencváros bajnok és kupagyőztes játékosainak aláírásával ékesített labda immár Balázs legfőbb kincsei közé tartozik, aki – mint ez nyilvánvaló – a zöld-fehérek (no meg, persze a Sényő…) elkötelezett híve. És ez még nem minden… A vasárnapi, BKV Előre elleni idegenbeli zárófordulóra melegítő szabolcsi együttes röpke edzőmeccset „vívott” a Filo U13-as legénységével, naná, hogy a főszereplő is pályára lépett. A mérkőzésen borult a papírforma, a kicsik diadalmaskodtak, ráadásul a kapusként bevetett Balázs több bravúrt bemutatva 11-es értékesítésével tette fel a koronát teljesítményére.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .