Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport huszonhatodik, zárófordulóját rendezik vasárnap.

A sereghajtó nyíribronyi együttes a bennmaradásért küzd az utolsó fordulóban Fotó: tudósítónktól

Megyei II. osztály: Pannónia Zrt. csoport, 26. forduló (kezdés: 17 óra)

Vasárnap

Ófehértó (11.)–Tiszavasvári (4.)

Papp Attila, az Ófehértó edzője: – A múlt héten kaptunk hideget-meleget. Péntek este már többet tudnék mondani, mivel akkorra hívtam össze a csapatot. Páran már jelezték, hogy számíthatok rájuk, remélem, rendben lesznek a srácok és focizunk egy jót. Itt szeretnék gratulálni a Kállósemjénnek a bajnoki címhez!

Antal József, a Tiszavasvári edzője: – Az utolsó mérkőzésen is igyekezni fogunk jó teljesítményt nyújtani.

Nyíribrony (14.)–Rakamaz (7.)

Papp Tamás, a Nyíribrony edzője: – Úgy néz ki, hogy az utolsó mérkőzésre legalább létszámban már kiegyenesedünk, ez jó hír. A rossz hír viszont, hogy sorsunk már sajnos, nem csak a saját kezünkben van. Ennek ellenére nem foglalkozunk semmivel és senkivel, csakis a három pont megszerzésével, ami viszont nem lesz egyszerű, a nagyon stabil középcsapat Rakamaz ellen. A srácok viszont tudják, átérzik a mérkőzés fontosságát és biztos vagyok benne, hogy a maximumot fogják kiadni magukból vagy még annál is többet.

Madalina György, a Rakamaz edzője: – A szezon közben figyelemmel kísértem a táblázat alsó harmadában lévő csapatok szereplését, reménykedtem benne, hogy az utolsó mérkőzésre eldől a kiesés kérdése és nem kerülünk ilyen helyzetbe, mint most. Részese leszünk a bennmaradásért vívott harcnak, ugyanakkor mindenki tisztában lehet vele, milyen feladat vár ránk hétvégén, ígérem, tisztességesen, becsületesen fogunk küzdeni. Remélem, sportszerű mérkőzést tudunk játszani.

Kállósemjén (1.)–Kálmánháza (8.)

Gáll László, a Kállósemjén elnöke: – Először is köszönjük szépen a Kálmánházának, hogy megadta számunkra ezt a lehetőséget, hogy hazai közönség előtt búcsúzzunk a megye kettőtől! Ezért nagyon sportszerű. közönségszórakoztató mérkőzést szeretnénk játszani vasárnap, amelyre sok szeretettel várunk minden semjéni, kálmánházi és természetesen a labdarúgást kedvelő szurkolót.

Kotricz Zoltán, a Kálmánháza játékos-edzője: – Az utolsó mérkőzésünket végül nem hazai pályán, hanem idegenben zárjuk – a bajnok otthonában! Úgy gondolom, az a csapat, amely ilyen szezont produkál, végig tudja dominálni a bajnokságot és egy pillanatra sem enged ki, az megérdemli, hogy hazai környezetben ünnepelhessen a szurkolótáborával. Igy nem kellett sokat gondolkodnunk, amikor felvetődött a pályaválasztói jog cseréje. Természetesen minden tiszteletünk ellenére szeretném, ha a foghíjas csapatunknak sikerülne a szezont úgy befejezni, hogy kisajtol még utoljára mindent magából és egy jó meccset játszik a Kállósemjénnel, ami után emelt fővel jöhetünk le a pályáról.

Biri (6.)–Nyírlugos (12.)

Dankó Zsolt, a Biri edzője: – Ez a bajnokság akkor lesz kerek számunkra, ha most itthon tartjuk a három pontot!

Kavalecz Béla, a Nyírlugos edzője: – Ez olyan mérkőzés lesz, amelyen néhány fiatalt is kipróbálhatunk, meglátjuk, mire képesek…

Geszteréd (13.)–Apagy (3.)

Horváth László, a Geszteréd szakosztályvezetője: – A sors újra úgy hozta, hogy ezúttal is az utolsó fordulóban dől el a bennmaradás, annyit mondhatok, a végsőkig küzdünk!

Németh Attila, az Apagy játékos-edzője: – Utolsó fellépésünk következik, amit nem gondolnék egyszerű feladatnak. Sajnos, magunknak köszönhetjük, hogy nem tét nélküli lesz a vasárnapunk.

Nagykálló (10.)–Baktalórántháza (5.)

Homann Richárd, a Nagykálló edzője: – Egy jó baktai csapat ellen zárunk, alap, hogy tegyünk meg mindent, meglátjuk, ez mire lesz elég.

Illés László, a Baktalórántháza játékos-edzője: – A hétvégi összeállítás kérdéses számomra, ugyanis a sérült és beteg játékosok mellett örömteli esemény miatt két fiatal is hiányzik majd, akik a diákolimpiai döntőben fognak pályára lépni. Ennek tudatában is szeretnénk szépen búcsúzni a bajnokságtól.

Tiszalök (9.)–Kótaj (2.)

Magyar Gergely, a Tiszalök játékos-edzője: – Én már annak is örülnék, ha megleszünk tizenegyen… Természetesen a tisztes helytállás a cél.

Seregi Mihály, a Kótaj edzője: – Az utolsó bajnoki mérkőzésünkön is szeretnénk jól szerepelni, egyben megköszönjük a vezetőségnek, az önkormányzatnak, a szponzoroknak a támogatást.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .