Kattints a képre!!

A Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság harmincadik, zárófordulóját rendezik szombaton. Az elmúlt évek tapasztalata alapján alighanem csak a pályán ér véget a szezon (a bajnok és az NB III-as osztályozóra készülő Szpari II.-nek még ott sem…), a kiesés kérdését ugyebár nagyban befolyásolhatja a feljutók, illetve az esetleges visszalépők száma…

Az utolsó fordulóban senki nem akar befürödni Fotó: három határ hírei

Esélyleső: Nyír-Wetland megyei I. osztály, 30. forduló (kezdés: 17 óra)

Szombat

Austria Juice-Vásárosnamény (3.)–Újfehértó (7.)

Géczi István, a Vásárosnamény játékos-edző párosának tagja: – A bajnokság utolsó mérkőzésén, otthon szerepelve van esélyünk a dobogón végezni, ami nagy siker lenne a csapat számára. Ennek tudatában fogunk pályára lépni és biztos vagyok benne, hogy mindenki maximálisan odateszi magát a győzelem és célunk elérése érdekében.

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Szeretnénk szépen búcsúzni a szezontól. Nyilván már a kupadöntőt is szem előtt tartva készülünk a hétvégére, de aki pályára lép, attól maximális hozzáállást várok és azt, hogy megmutassa, helye van a csapatban.

Balkány (6.)–Tarpa (11.)

Mirgai László, a Balkány edzője: – Az eddigi teljesítményünkkel nagyon meg vagyunk elégedve, szeretnénk az utolsó meccsen arra a bizonyos i-re rátenni a pontot, már csak azért is, mert ez lesz az utolsó „hazai” meccsünk. Nyilván nehéz dolgunk lesz, annál is inkább, mivel a Tarpa hetek óta jó formát mutat, de bízom a srácokban, hisz számtalanszor megmutatták, hogy nagyon tudnak küzdeni.

Varga Gyula, a Tarpa edzője: – Ahogy ígértem, végre felszabadultan játszhatunk.

(A mérkőzést Kállósemjénben rendezik)

Csenger (4.)–Mándok (10.)

Barcsay István, a Csenger edzője: – Az utolsó bajnoki mérkőzésen szeretnénk kedvező eredménnyel búcsúzni a szurkolóktól.

Dancs Attila, a Mándok technikai vezetője: – Utolsó mérkőzés ebben a szezonban. Már nagyon várjuk, ugyanis sok mindent megéltünk az elmúlt egy év alatt. Szeretnénk pozitív élménnyel lezárni az idényt, remélem, most a két csapat összecsapásába nem szól bele döntően az a bizonyos harmadik fél.

Gyulaháza (16.)–Mátészalkai MTK (8.)

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője: – Szeretnénk becsületesen lejátszani az utolsó mérkőzést, egyben megnehezíteni a Szalka dolgát, titkon reménykedem, hogy a három pontot is meg tudjuk szerezni.

Kiss Gábor, a Mátészalka edzője: – A számunkra csalódásokkal teli tavaszi szezon utolsó mérkőzése következik, amit természetesen szeretnénk győzelemmel zárni.

Kemecse (12.)–Nagyecsed (5.)

Resán Attila, a Kemecse elnöke: – Már a múlt heti mérkőzésen is érződött a csapat játékán, hogy révbe értünk. Ettől függetlenül a héten abba fektettük a munkát, hogy azok a játékosok, akik kevesebb játékpercet kaptak, egy dobogóaspiráns csapat ellen bizonyíthassák, a jövőben több lehetőséget érdemelnek – vagy nem.

Kósa József, a Nagyecsed edzője: – Véleményem szerint egy jól és most már felszabadultan is játszó csapathoz látogatunk, amellyel szemben nehéz dolgunk lesz, de mindent elkövetünk, hogy pontot, esetleg pontokat tudjunk szerezni. Én is kíváncsian várom, hogy csapatom melyik arcát fogja mutatni: a jót, vagy…

Nyíregyháza Spartacus II. (1.)–Nagyhalász (15.)

Huszák Géza, a Nyíregyháza Spartacus II. edzője: – Az osztályozóra gondolva meg kell próbálni fiataljainkat formában tartani.

Nagy Lajos, a Nagyhalász edzője: – Megyénk legnagyobb tradíciójával, szurkolótáborával rendelkező egyesületének csapatával játszani megtisztelő dolog, akkor is, ha az történetesen a tartalékcsapat. Szeretnénk olyan eredményt elérni a bajnokcsapat otthonában, amely segíthet céljaink megvalósulásában és az önbecsülésünk helyreállításában egyaránt.

(A mérkőzést Örökösföldön rendezik)

Ibrány (2.)–Nyírmeggyes (14.)

Kiss Tamás, az Ibrány edzője: – Az utolsó fordulóhoz érkeztünk, amely nekünk még nagyon komoly téttel bír. Teljesen mindegy kit fogadnánk, egyetlen egy elfogadható eredmény létezik ezen a meccsen –csak a győzelem, és ezért mindenkinek mindent meg kell tenni. Természetesen tudjuk, hogy a Meggyes sem fogja olcsón adni magát.

Kovács László, a Nyírmeggyes edzője: – A bajnokság utolsó mérkőzéséhez érkezve, sajnos több játékos sérüléssel küszködik, így ismét megcsappant a létszám, az amúgy sem bő keretünkből. Mindent megteszünk, hogy megnehezítsük az Ibrány dolgát és jó szájízzel fejezzük be a szezont..

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .