Kattints a képre!!

Nem tétlenkedett az elmúlt héten Virág József, a Mátészalka tizenhat éves támadója: mindkét korosztály (U17, U19) mellett a megyei egyes csapatban is gólt szerzett –  méghozzá az elsőt a „nagyok” között.

Virág József valamennyi meccsen gólt szerzett, amelyen pályára lépett az elmúlt héten Fotó: tudósítónktól

Csütörtökön Cigándon, az U19-es szalkai együttesben a győztes gól (2-1) fűződött nevéhez, majd szombaton a Csenger elleni felnőtt találkozó második félidejében talált be (3–0). Vasárnap pedig az U17-es legénység tagjaként egy félidő játék után duplával hagyta el a játékteret a FILO SE elleni mérkőzés (8-1) után.

– Néhány héttel ezelőtt lehetőséget kaptam a felnőttek között, megpróbáltam élni a lehetőséggel és azóta a legtöbbször kezdőként kaptam szerepet a csapatban – újságolta Virág József. – A múlt héten elég sűrű volt a program, de próbáltam minden szinten teljesíteni, úgy érzem, jól sültek el a dolgok. Nem szeretnék hátradőlni, hanem tovább fejlődni és minél több gólt szerezni az egyesület színeiben.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .