Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Nyírerdő csoport huszonhatodik, zárófordulóját rendezik hétvégén.

A gergelyiugornyai Mándi László (labdával) ostromolhatja az újdombrádi Balla Dániel kapuját – a tét pedig nem kicsi, a bajnoki cím megszerzése Fotó: három határ hírei

Megyei II. osztály, Nyírerdő csoport: 26. forduló (kezdés: 17 óra)

Vasárnap

Nyírkarász (6.)–Szabolcsveresmart (8.)

Molnár István, a Nyírkarász edzője: – Úgy gondolom, télen mindenki eltemetett minket, de mi a szűkös keret, majd a sok sérülés ellenére becsülettel végigcsináltuk és elértük célunkat. Ezért dicséret illeti a játékosokat, a vezetőket, emellett köszönettel tartozunk mindenkinek, aki bármilyen formában segített, támogatott bennünket. A mérkőzéssel kapcsolatban: ha a helyzetkihasználásunk javul és elkerüljük a buta kapott gólokat, ebben az esetben nem szenvedünk vereséget.

Tóth Tibor, a Szabolcsveresmart edzője: – Az utolsó forduló jön, hát mit mondjak, erre nem számoltam. Ilyen hamar, szép volt, jó volt, de elmúlt. A mérkőzés egyik csapat helyezését sem befolyásolja, ezért jó kis összecsapás lehet, bár mindkét oldal nagy létszám gondokkal küzd. Győzzön a jobb!

(A mérkőzést Nyírjákón rendezik)

Újdombrád (4.)–Gergelyiugornya (1.)

Balla János, az Újdombrád edzője: – Edzői szempontból kellemes mérkőzéssel fejezzük be a szezont. Ha a bajnokesélyestől kikapunk, akkor azt mondhatom, ez nem szégyen, ha pedig odacsapunk, arra mindenki felkapja a fejét. Csapatom mentalitását ismerve bizakodhatnak Gombkötőék.

Balogh István, a Gergelyiugornya elnökhelyettese: – A játékosaink tisztába vannak vele, milyen lehetőség előtt állunk újra, biztosra merem fogadni, mindent meg fognak tenni a siker érdekében. Az Újdombrád az élcsapatok közé tartozik a bajnokságban, így nem lesz könnyű dolgunk, de már csak ezt az egy akadályt kell megoldani és akkor célba értünk.

Fényeslitke (12.)–Pátroha (5.)

Nagy Zoltán, a Fényeslitke edzője: – Jómagam is kíváncsi vagyok, ha nincs nyomás a csapaton, tudja-e folytatni a nyerőszériát? Az utolsó hazai fellépésünkön szeretnénk szépen zárni a szezont.

Lusánszki László, a Pátroha edzője: – Az utolsó mérkőzésen csak a győzelem elfogadható, hogy szépen búcsúzzunk a bajnokságtól és Pityke barátunktól.

Kék (10.)–Tiszakanyár (11.)

Fabók István, a Kék edzője: – Végre befordultunk a befordulóba. A kitűzött cél, kitűzve a kitűző begyűjtve! Tanulságos szezon volt, bevállalós, meg elválós is egyaránt. Szerencse, hogy nem tetováltattam, mert most úgy benéztem volna, mint Szabó Zsófi. Vakarhatnám a Kéket, hogy aztán hogyan csináljak belőle „ződet”. Na de, no para, mert hála az égnek a „Hörömpő Cirkusz világszám” befejezi fantasztikus és szenzációs műsorát!

Bodnár Gábor, a Tiszakanyár játékos-edzője: – Győzelemmel szeretnénk feledtetni ezt a tavaszi szezont, ami számunkra nem a legjobban sikerült, de ehhez a kapu előtti helyzeteknél jobban kell koncentrálni!

Jéke (14.)–Tuzsér (7.)

Dolhai Máté, a Jéke edzője: – Jó lenne győzelemmel befejezni.

Szabó István, a Tuzsér edzője: – Egy bajnoki nyitány, ugyanúgy, mint a a bajnokság utolsó mérkőzése, hosszú időre meghatározhat dolgokat egy csapat életében! Ezért is szeretnénk olyan eredményt elérni, hogy az élménye elkísérje a játékosokat, vezetőket a nyári szünetben és lehessen rá építeni az új szezon előtti felkészülési időszakban!

Ajak (9.)–Vaja (3.)

Barati István, az Ajak edzője: – Igazából nincs tétje a mérkőzésnek, de azért szeretnénk győzelemmel befejezni a bajnokságot.

Siska Attila, a Vaja edzője: – Ebben a szezonban a vajai szeretetszolgálat bőkezűen osztogatta a pontokat a rászorulóknak. Habár magam is értékelem a humanitárius tevékenységeket, most jobban szeretném, ha csapatom egy másik arcát mutatná.

Ladányi TC (13.)–Záhony (2.)

Sajtos András, a Ladányi TC edzője: – Az utolsó hazai mérkőzésünkön szeretnénk jó játékkal, a közönséget szórakoztatva pontot, vagy pontokat szerezni az erős, a bajnoki címért küzdő záhonyi csapattal szemben.

Gombkötő Sándor, a Záhony játékos-edzője: – Először is szeretnénk gratulálni Sajtos Bandi barátomnak, hogy bent tartotta csapatát! Felszabadult, örömfocit akarok látni – természetesen győzelemmel, aztán lesz, ami lesz. Ez a bajnokság három csapatról szólt: a Vaja, az Ugornya és a Záhony, de a rivalizálás ellenére mind Siska mesterrel, mind Kenyér barátommal tartottuk a kapcsolatot, gratuláltunk egymás sikereinek, úgy gondolom, erről kellene szólnia a sportnak!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .