Kattints a képre!!

Két Lukács jól megfér egy csárdában: jelesül a Nyírbátor megy egyes csapatában. Ráadásul a testvérek – ha egyszerre vetik be őket – mindjárt két oldalról nyüstölhetik az ellenfeleket.

Lukács Tamás (sötét mezben) minél többre szeretné vinni – a Bátorral Fotó: Imre Mónika

A húsz esztendős Tamás balhátvédként, öccse jobb bekként próbálja elszívni a levegőt a támadók elől, amiből a táblázat középmezőnyébe beágyazódó, a bajnokságot a hétvégén már befejezett együttes húzhat hasznot.

– A faterom focizott, amit sajnos, bokatörés miatt korán abba kellett hagynia, adta magát, hogy mi is focizni fogunk, mondhatni jött magától – taglalta a sportág családi szálait Lukács Tamás, akit rendszeresen harcba dob a bátori stáb. A vasárnapi, Újfehértó elleni idegenbeli összecsapáson pedig góllal búcsúzott a szezontól, jelentős mértékben hozzájárulva a pontszerzéshez (1-1). – A tesómnak volt egy szívműtéte, három éve kezdte újra a játékot, amikor újjáalakult a bátori csapat, a megye háromban csaknem egy teljes szezonban együtt játszottunk. Érezzük egymást a pályán, egyébként is jóban vagyunk: a szüleink is járnak meccsre, szinte mindig van némi vita, mert apu igencsak kritikus, és nem mindig értek vele egyet, de tudom, a jó szándék vezérli. Imádok itt focizni, sokat segítenek a rutinos játékosok, ezt különösen nagyra értékelem, rengeteget számít. Minél többre szeretném vinni, az lenne a legjobb, ha a Bátorral együtt tehetném.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .