Kattints a képre!!

Lassan lecseng az NB III. Keleti csoport – meglehetősen hosszú – idénye. A Sényő-Carnifex utolsó hazai bevetését teljesítette a már biztos ezüstérmes DEAC ellen, és a megszerzett egy ponttal (1-1) szinte bebetonozta magát a tabella hetedik helyén.

A kék mezes sényői csapat megdolgozott a pontszerzésért a bajnoki ezüstérmes ellen Fotó: Fazekas Ármin

Olyannyira, hogy nagy valószínűséggel ott is ragad: lejjebb már nem csúszhat a hétvégi zárófordulóban, az előrelépésre pedig kevés az esély.

– Jó és érdekes mérkőzést játszottunk az ezüstérmessel – fogalmazott Imrő László, a sényői edzőpáros tagja, aki Fiumei Viktorral közösen irányítja a sényői együttest. – Nyilván mindkét csapat annyit tudott mutatni magából a pályán, amennyit a másik engedett neki. Talán az első félidő inkább a vendégeké volt, de azért itt sem adtunk sok lehetőséget nekik. Az viszont egyértelműen látszott, hogy hibáznunk hátul nem nagyon szabad. A szünetet követően úgy érzem, kiegyenlítetté vált a meccs. Szervezetten, fegyelmezetten futballoztunk: a DEAC gyors játékát sok futással és fegyelmezett védekezéssel tudtuk semlegesíteni. Természetesen azért az látszott, hogy nem véletlenül áll ellenfelünk ott a tabellán, ahol. A védekezésen kívül maradt erőnk arra is, hogy helyenként jó játékkal vezessünk szép támadásokat is. Egy ilyen után sikerült megszereznünk a vezetést, amit sajnos, nem tudtunk megőrizni a lefújás pillanatáig. Nem vagyunk elégedetlenek, hiszen azt gondolom egy kimondottan színvonalas mérkőzést játszottunk a szezon utolsó hazai mérkőzésén.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .