Kattints a képre!!

A hétvégi, zárófordulóban dől el a bajnoki cím sorsa a megyei másodosztály Gémtech csoportban – mégpedig a jelenlegi listavezető Csengersima, illetve a második helyezett Nyírbéltek között.

A piros mezes nyírbélteki és csengersimai csapat az utolsó pillanatig küzd a bajnoki címért Fotó: Kupeczné Czirják Ildikó

A képlet meglehetősen egyszerű: amennyiben a két pontos előnnyel rendelkező simai együttes nyer a tabellán tizenharmadik, vagyis utolsó előtti Ópályi otthonában – megszerzi az aranyérmet. A döntetlen abban az esetben lehet elég számára, ha mindeközben a Béltek botlik hazai pályán a nyolcadik Szatmárcseke ellen. Ugyanakkor, ha a Csengersima csak ikszet játszik, miközben a Nyírbéltek diaadalmaskodik, utóbbi a bajnok, mivel azonos győzelmi szám (21-21) mellett jobb gólkülönbségével az élre ugrik. Na és egyáltalán nem mellékes szempont, hogy a Nyírbéltek rendelkezik megyei első osztályú licenccel, tehát csak Körmös Miklós legénysége léphet feljebb egy osztállyal!

Még egy szempontot érdemes figyelembe venni: mivel a szezon végén a három csoport legrosszabb tizenharmadik helyezettje búcsúzni kényszerül, az Ópályi vastagon érintett ebben a különcsatában – ráadásul ebben az összevetésben éppen a Gémtech csoportban szereplő csapat áll a legcsehebbül…

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .