Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Gémtech csoport huszonhatodik, zárófordulójának mérkőzéseit rendezik vasárnap.

A bajnokesélyes simai csapat védelme úgy vigyázna a labdára, mint a szeme fényére az Ópályi elleni sorsdöntő bajnokin Fotó: Kupeczné Czirják Ildikó

Megyei II. osztály: Gémtech csoport, 25. forduló (kezdés: 17 óra)

Vasárnap

Milota (12.)–Encsencs (7.)

Elek László, a Milota edzője: – Végre egy olyan meccs, amelyen már nem kell idegeskedni. Elmegyünk, letudjuk és hazajövünk. Nehéz évet zárunk le vasárnap.

Szilágyi Gábor, az Encsencs játékos-edzője: – Az utolsó mérkőzésről, ha már ilyen messze utazunk, szeretnénk három ponttal hazatérni.

(A mérkőzést Sonkádon rendezik, kezdés: 12 óra)

Nyírcsaholy (4.)–Nagydobos (5.)

Kicsák Róbert, a Nyírcsaholy edzője: – A szezon utolsó felvonásán egy a kérdés: „Krumpliorr” sírni fog vagy nevetni? Szeretettel várunk, Máté – kicsit haza!

Czine Máté, a Nagydobos edzője: – Hát igen! Eljött, sajnos az utolsó forduló, ráadásul nem egy akármilyen mérkőzéssel. Egy olyan csapathoz látogatunk, ahol tavaly szinte a semmiből maradtunk bent! Megannyi szép emlék fűz ehhez a pályához és ehhez a csapathoz! Nagyon nehéz lesz ez a mérkőzés is, viszont szeretnénk megtartani az ötödik helyet, így mindent meg kell tennünk azért, hogy a végén győztesen hagyjuk el a pályát! Utána pedig jöhet a megérdemelt pihenés.

Nábrád (14.)–Kocsord (11.)

Kónya Zoltán, a Nábrád edzője: – Szeretnénk szépen búcsúzni ettől az osztálytól.

Disznós Gusztáv, a Kocsord edzője: – Végre eljött az utolsó forduló, amelyen csapatomtól felszabadult, lelkes játékot várok.

Nyírbéltek (2.)–Szatmárcseke (8.)

Körmös Miklós, a Nyírbéltek edzője: – Az utolsó meccs hazai pályán, remélem, nem rontjuk el az eddigi bizonyítványt és győzelemmel búcsúzunk.

Szűcs István, a Szatmárcseke edzője: – Úgy gondolom, a két csapat nem egy célért küzd, de remélem, hétvégén megnehezítjük a hazaiak dolgát. Előre szeretném megköszönni az önkormányzatnak, polgármester úrnak az egész éves támogatást, valamint a buszvezetőknek, a segítőknek, akik mindig rendelkezésre álltak, amikor kértük őket!

Nyírvasvári (6.)–Tisztaberek (9.)

Berettyán Gábor, a Nyírvasvári edzője: – Szeretnénk győzelemmel zárni a szezont.

Oroszi István, a Tisztaberek edzője: – Sajnos, Nyírvasváriban eddig még soha nem sikerült jól szerepelni, bár azt tartja a mondás: egyszer minden rossz sorozat véget ér, nem bánnánk, ha ez most történne meg.

Sonkád (10.)–Vámosoroszi (3.)

Homoki Endre, a Sonkád edzője: – Remélem, a fiúk komolyan veszik az utolsó meccset, tisztességesen ki tudunk állni, és akkor legalább játszunk egy jót egy igazán jó csapattal.

Riskó Tibor, a Vámosoroszi játékos-edzője: – A pozíciónkon, sajnos már nem sanszos, hogy fogunk tudni javítani, ennek ellenére remélem, mindenki megfelelő hozzáállással lép majd pályára és egy jó meccset fogunk játszani Bandiékkal.

Ópályi (13.)–Csengersima (1.)

Bartha Miklós, az Ópályi edzője: – Nekünk már minden mindegy, benne van a pakliban, hogy ez a mérkőzés lesz az utolsó megye kettes bajnokink. Azért szeretnénk megnehezíteni az aranyvárományos dolgát, remélhetőleg mindenki oda fogja magát tenni.

Volkán Roland, a Csengersima játékos-edzője: – A szezon utolsó mérkőzésén, annak megkoronázásaként mi más lehetne a célunk, mint eddig valamennyi alkalommal – a három pont megszerzése.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .