Kattints a képre!!

Egy érdekes poszt jelent meg a minap a legnépszerűbb közösségi oldalon: az NB III-as focicsoportban megjelent írás a megyei első osztályú bajnokok listájából szemezget, mégpedig azt taglalva, közülük mennyien vállalják a feljutásért rendezendő osztályozót.

A Szpari II. egyelőre ellenfélre vár Fotó: Dankó László

A lista nem teljes és persze, hivatalosnak sem tekinthető, tájékoztató jellege miatt azonban hírértékkel bír. A „mi” színeinket képviselő Nyíregyháza Spartacus II. természetesen megküzd a feljebb lépés érdekében, ugyanakkor – hangsúlyozzuk, mindez még változhat – egyelőre úgy fest, négy csapat nem kíván élni ennek lehetőségével. A bajnokok közül a Karcag (Jász-Nagykun-Szolnok megye), a Sárvár (Vas megye, nem kért NB III-as licencet), a Kiskunfélegyháza (Bács-Kiskun megye), valamint az Úrkút (Veszprém megye) „kihagyja” az osztályozót, maradnak megyei szinten. Akadnak további kérdőjelek, annál is inkább, mert például Baranya megyében még nyílt az első hely kérdése…

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .