Kattints a képre!!

Az NB III. Keleti csoport harminchetedik fordulójában a Sényő-Carnifex hazai pályán, a Kisvárda Master Good II. idegenben folytatta bajnoki szereplését.

A sényői retesz tökéletesen zár: ezt a debreceni akciót sikerült megállítani Fotó: Steványik Gergely

Utolsó hazai mérkőzését játszotta a sényői legénység ebben a szezonban, amely a már biztos ezüstérmes Debreceni EAC ellen iparkodott tovább fényezni szereplését. A vasárnap délelőtti mérkőzések eredménye alapján eldőlt, hogy a hetedik helyen álló szabolcsiak – a következő, záróforduló eredményétől függetlenül – már nem végezhetnek hátrébb, igaz, a feljebb lépésre is kevés a sansz. Így igazán teher nélkül futballozhattak a felek, sokáig eredménytelenül, mígnem kereken egy óra elteltével Kapacina Valer megszerezte a vezetést a házigazdáknak – huszonnegyedik gólját jegyezve az idényen.  Tíz perccel később Gagyi Sándor nagy bravúrral a léc alól tolta ki a labdát, kisvártatva azonban ő sem tudott menteni, egyenlített a DEAC. Az esélyesebb vendégek megnyomták a végét, mindhiába – maradt a döntetlen, értékes ponttal gazdagodott a Sényő.

A Kisvárda Master Good II. vereséget szenvedett az Újpest II. vendégeként.

NB III., Keleti csoport: 37. forduló

Sényő-Carnifex–Debreceni EAC 1–1 (0–0)

Sényő, 213 néző, v.: Szigetvári M. Sényő: Gagyi S. – Bodó G., Klepács K., Fabu M., Toldi A., Kapacina K. (Páll Zs.), Farkas M., Tóth M., Kapacina V., Vámos M. (Phrakonkham), Orosz M. Edző: Imrő László, Fiumei Viktor.

Gól: Kapacina V. (60.), illetve Székely D. (72.)

Imrő László: – Szereztünk egy pontot! Erre az egy pontra rászolgáltunk a mai teljesítményünkkel. Gratulálunk a vendégcsapatnak az ezüstéremhez!

Újpest II.–Kisvárda Master Good II. 2–0 (1–0)

Újpest, v.: Horváth M. Kisvárda II:  Perehanec – Czene Z., Králik P., Vass O., Sikorszki – Avetiszjan, Szőr – Czérna (Simon M., a szünetben), Kirjuhin (Perevuznik, 84.), Nikolasin (Heles, a szünetben) – Bokor M. (Honcsar, 69.). Edző: Kocsis János.

Gól: Fehér Cs. (1–0) a 41., Geiger (2–0) a 83. percben

Kocsis János: – Az egész mérkőzésen nagy mezőnyfölényben játszottunk, és a mi akaratunknak kellett volna érvényesülni. ám nem nagyon tudtunk mit kezdeni az ellenfél szervezett és mély védekezésével. A szünet előtt ráadásul elkövettünk egy nagy hibát, hagytuk, hogy szöglet után a rövid oldalon beguruljon a labda, és nem sikerült felszabadítani. A második félidőben a hátrány tudatában még többet kockáztattunk, mentünk előre. Meg is voltak a lehetőségeink, kapufát lőttünk, tizenegyest harcoltunk ki, de azt sem sikerült értékesíteni. Törvényszerű a vereség, ha ekkora mezőnyfölény és ennyi kidolgozott helyzet ellenére nem tudunk a kapuba találni.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .