Kattints a képre!!

Meglehetősen felkorbácsolta a kedélyeket Kótajban, hogy az Ófehértó – létszámhiányra hivatkozva – lemondta a – Pannónia Zrt. csoportban vasárnapra kiírt – megye kettes idegenbeli bajnokit.

A kótaji pályán vasárnap csak ifik játszottak… Fotó: tudósítónktól

Az igazság mindig a részletekben rejlik, ebben a történetben viszont gyaníthatóan soha nem derül ki a teljes valóság… Tény, a tizenegyedik helyen álló ófehértói együttes az előző fordulóban Nagykállóban nyert, a legutóbbi játéknap után pedig az kőbe vésetett, hogy elkerüli a kiesést. Mindazonáltal a már biztos ezüstérmes hazaiak finoman szólva is furcsálják, hogy erre a találkozóra nem utaztak el.

– Rendkívül szomorúnak tartom, hogy elmaradt ez a mérkőzés, hisz minden héten úgy készülünk, ami természetes, hogy valamennyi ellenfelet komolyan veszünk – fogalmazott Seregi Mihály, a Kótaj edzője. – Az utóbbi hetekben elharapódzott az alacsonyabb osztályokban, hogy a csapatok nem állnak ki a hétvégi bajnokira: amíg tombolt a vírus, megértettem ezt a helyzetet, de szerencsére most már más időket élünk. Érdekes módon a nagykállói mérkőzésen, amelyet megnyertek és fontos volt számukra, még tizennégyen alkották a keretet, majd hirtelen jött az értesítés, hogy elfogytak… Ha az ezer sebből vérző, az Ófehértónál rosszabbul álló Nyíribrony elment a bajnok Kállósemjénhez, becsülettel, sportszerűségből pályára lépett, holott tisztában lehetett mindenki azzal, hogy nem sok babér fog teremni számára, akkor pláne értetlenül állok a történtek előtt. Különösen, hogy az ificsapatot elküldték hozzánk vasárnap… Én csak azt szeretném elérni, hogy minden csapat, amely benevez a bajnokságba, próbáljon mindent megtenni a játék érdekében, mert ez így kissé komolytalan, és akkor még nem mondtam semmi durvát… És felteszem a kérdést: az utolsó fordulóban, saját közönsége előtt vajon tudja vállalni a Tiszavasvári elleni meccset?

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .