Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Nyírerdő csoport huszonötödik fordulójában egy mérkőzést rendeztek szombaton.

A zöld mezes tuzséri együttes biztosan győzött a Kék elleni mérkőzésen Fotó: tudósítónktól

Megyei II. osztály Nyírerdő csoport: 25. forduló

Tuzsér–Kék 4–0 (2–0)

Tuzsér, 87 néző, v.: Homonai P. Tuzsér: Csuka M. – Fábián I., Pásztor S., Révész B., Jónás M., ifj. Iván A. (Görbe T.), Jaczina L., Koszta Sz., Setét M., Orgován K., Setét E. Edző: Szabó István. Kék: Csorba T. – Mátrai T., Pauliska L., Szikszay S., Duan D. (Poór B.), Szuromi L., Bodó I. (Balogh Z.), Lakatos E., Varga Á. (Csikós S.), Akai R. (Ferenczi Z.), Dócs N. Edző: Fabók István. Gól: Setét M., Fábián I., Jónás M., Setét E. Ifi: elmaradt.

Szabó István: – Jó felfogásban játszott a csapat, a szezon utolsó hazai mérkőzésén. Megérdemelten tartottuk itthon a három pontot, de legjobban annak örülünk, hogy egy ilyen győzelemmel tudtuk kiszolgálni közönségünket. További sok sikert a Kéknek!

Fabók István: – Engem rendesen megvezettek az algoritmusok, egyáltalán nem kommunikáltak a játékosokkal, igaz volt olyan, aki el sem jött. Na, velük nem egyszerű. De, hogy itt most az alannyal vagy netalán az állítmánnyal van a baj, azt döntse el a Grétsy professzor! A kiskecskét meg elkapta a husky, oszt abból lett a babgulyás.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .