Kattints a képre!!

Be lehet készíteni egy ütős Tankcsapda-nótát: csaknem négy év elteltével – a rock rajongó – Sándor Tamás visszatér Sényőre: a vasárnapi (kezdés: 17 óra) ellenfél, a Debreceni EAC edzőjeként.

Sándor Tamás (balról a második) immár ellenfélként tér vissza, hogy a sényői edzőpáros tagjaival. Fiumei Viktorral (balról) és Imrő Lászlóval (jobbról) találkozzon Fotó: tudósítónktól

A Loki-legenda anno a feljutás kiharcolása után távozott a szabolcsi klubtól, amely azóta megvetette lábát az NB III. Keleti csoportban. Az aktuális szezonban a Sényő hetedik a tabellán, míg a DEAC – a hátralévő két forduló eredményeitől függetlenül – már biztosan a tabella második helyén zár.

– Az ezüstérmes látogat hozzánk, ami nyilván nehéz feladat elé állít minket – fogalmazott Imrő László, a sényői edzőpáros tagja, aki Fiumei Viktorral közösen irányítja a sényői együttest. –Múlt heti győzelmünkkel hatvan szerzett pontnál járunk, ez részünkről nem rossz eredmény. Túlzottan sokat már nem mozoghatunk a tabellán: előző évi teljesítményünk alapján azt gondolom, nyugodtan kijelenthetjük, hogy egy stabilan és kiegyensúlyozottan szerepelő csapat vagyunk. A szezon utolsó hazai mérkőzésén szeretnénk jól teljesíteni, reményeink szerint ez sikerülni is fog és jól fognak szórakozni a kilátogató szurkolók.

A hatodik pozícióban posztoló Kisvárda Master Good II. – a tabellán kilencedik – Újpest II. vendégeként lép pályára vasárnap délelőtt.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .