Kattints a képre!!

Mint arról korábban hírt adtunk, tíz Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei tehetséget hívtak be a magyar U17-es futsal válogatott május 19-re meghirdetett kiválasztó edzőtáborába.

Két edzést vezényeltek az U17-es futsal válogatott kiválasztóján rész vett tehetségek – köztük tíz megyei reménység számára Fotó: tudósítónktól

Név szerint – Jóni Richárd (Nyírbátor), Bécsi Márton (Nyírbátor), Hoksz Máté (Nyírgyulaj), Pataki István (Nyírgyulaj), Takács Márk (Nyírgyulaj), Kótai Dávid (Nyírség), Kótai Sándor (Nyírség), Kupai Szilárd (Nyírség), Nagy Máté (Nyírség), Bartha Balázs (Csenger) mutathatta meg magát Telkiben, ahol csütörtök délelőtt és délután is tréninget vezényelt a szakmai stáb. A lista annyiban módosult, hogy – felnőtt nemzeti együttes szövetségi kapitánya, Turzó József ajánlására – a csengeri Jónás Gergely is részt vett az eseményen.

Az ország régióiból feltérképezett, összesen nyolcvan reménységből – a teszt után – huszonöt főt választanak ki, akik a magyar válogatott keretét alkotják majd.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .