Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport huszonötödik fordulóját rendezik hétvégén.

A Biri az apagyi fellépésen szólhat bele a bronzcsatába Fotó: tudósítónktól

Megyei II. osztály: Pannónia Zrt. csoport, 25. forduló (kezdés: 17 óra)

Szombat

Tiszavasvári (4.)–Nagykálló (10.)

Antal József, a Tiszavasvári edzője: – Utolsó hazai mérkőzés jön. Szeretnénk szurkolóinknak győzelemmel megköszönni az egész éves biztatást!

Homann Richárd, a Nagykálló edzője: – Nehéz utolsó két meccs elé nézünk, sajna, nem vagyunk jó passzban, de mindent meg fogunk tenni, hogy ez a rossz széria megszakadjon.

Vasárnap

Baktalórántháza (5.)–Geszteréd (13.)

Illés László, a Baktalórántháza edzője: – Az utóbbi időben véleményem szerint azért hagyjuk el győztesen a pályát, mert a csapat érdeke az egyéni szempontok elé került, kollektív győzni akarást tapasztalok a fiúk részéről. Remélem, így lesz hétvégén is, kulturált körülmények között, sportszerű játékkal a győzelemre hajtunk.

Horváth László, a Geszteréd szakosztályvezetője: – Őszintén, mit lehet mondani ebben a helyzetben: bízunk abban, hogy csodát tudunk tenni.

Apagy (3.)–Biri (6.)

Németh Attila, az Apagy edzője: – Szeretnénk hazai pályán szépen zárni, azért is, mert akkor biztossá válik a dobogós helyezésünk.

Dankó Zsolt, a Biri edzője: – A hazai csapat támadósora egy osztállyal feljebb is megállná a helyét, de bízom a védőimben, hogy felnőnek a feladathoz. Egyébként is több-kevesebb sikerrel, de az Apagy ellen mindig gólgazdag, jó mérkőzést játszunk.

Nyírlugos (12.)–Kálmánháza (7.)

Kavalecz Béla, a Nyírlugos edzője: – Bízom benne, hogy itthon tartjuk a három pontot.

Kotricz Zoltán, a Kálmánháza játékos-edzője: – Nincs könnyű tavaszunk, létszámban továbbra sem várható nagy változás az utolsó két fordulóra sem. A Nyírlugos jelenleg meg veszélyzónában van, így nekik szükségük van pontokra, ahogy mi is szeretnénk végre ismét győzni, hogy ne csúszhassunk lentebb a tabellán. Így küzdelmes, nehéz mérkőzésre számítok, aminek a végén remélem, mi örülünk majd jobban!

Kállósemjén (1.)–Nyíribrony (14.)

Gáll László, a Kállósemjén elnöke: – Előreláthatólag jó idő, jó pálya és jó meccs lesz vasárnap.

Papp Tamás, a Nyíribrony edzője: – Gratulálunk a Kállósemjénnek a bajnoki címhez, tudjuk jól, hogy ők más kávéház. Az biztos, hogy elutazunk vasárnap és pályára lépünk, igaz elég zaklatott napokon vagyunk túl. Született egy döntés a hétvégi meccsünk után, nekünk nem kedvező ítélettel. Nyilván nem hagyjuk annyiban, megtesszük a mi részünkről a szükséges lépéseket. Nehéz helyzetben van a csapatom, de tisztességesen helyt fognak állni vasárnap, ezt megígérem.

Rakamaz (8.)–Tiszalök (9.)

Madalina György, a Rakamaz edzője: – Az elmúlt héten nagyon nehéz mérkőzést játszottunk, amely szerencsésen végződött. Úgy gondolom, ez a meccs legalább ennyire nehéz lesz, viszont fontos lenne, hogy a hátralévő két fordulóban valamelyest kozmetikázzunk az eddigi szereplésünkön.

Magyar Gergely, a Tiszalök játékos-edzője: – Idegenben eddig jól szerepeltünk, szeretnénk Rakamazról elhozni a három pontot.

A Kótaj–Ófehértó mérkőzést a vendégcsapat – létszámhiány miatt – lemondta.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .