Kattints a képre!!

Egy év Canossa-járás után visszatér a megye kettőbe a Levelek. Stekler Attila legénysége – a hátralévő fordulók eredményétől függetlenül – besöpörte a bajnoki címet a harmadosztály Szabolcs csoportban, méghozzá makulátlan teljesítménnyel.

A bajnokcsapat biztosan feljebb lép egy osztállyal Fotó: tudósítónktól

Mindez a hétvégén vésetett kőbe, más kérdés, hogy – mivel a Tiszaeszlár nem állt ki az aktuális meccsre – játék nélkül ért révbe az együttes. Ez persze, mit sem von le érdemeikből.

– Közel egy évvel ezelőtt, amikor Király Ferenc elnök úrral egymás tenyerébe csaptunk, reménykedtünk, hogy eljön ez a pillanat – ragadta meg a lényeget Stekler Attila, a Levelek edzője. – Az elsődleges ünneplést kicsit beárnyékolta, hogy ellenfelünk nem jelent meg, pedig szerettük volna a pályán elért győztes mérkőzéssel feltenni az i-re a pontot. Jól sikerült az őszi felkészülés után minden mérkőzést megnyertünk. Tavasszal, mint sok más csapat mi is küzdöttünk a járvány okozta betegségekkel, megfázással, sérüléssel. A csapat mentális erejét mutatja, miszerint ott folytattuk, ahol ősszel abba hagytuk, s azóta is töretlenül megyünk előre. Ilyenkor hajlamosak vagyunk átsiklani a szezonban elénk gördülő problémákon, akadályokon, de ezek most az öröm pillanatai. Megcsináltuk és most már csak az a cél lebeg a csapat előtt, hogy makulátlan legyen a mérlegünk a legvégén is. Szeretném megköszönni elnök úrnak, polgármester asszonynak, a képviselő testület tagjainak, vezetőinknek, segítőimnek, hogy minden feltételt biztosítottak a sikeres szerepléshez. Végül, de nem utolsósorban, gondjaink, problémáink ellenére köszönöm a csapatnak is a hozzáállást, amit a szezonban tanúsítottak. Nagyszerű srácok ők, és nagyon büszke vagyok rá, hogy velük dolgozhattam. A végén jöhet majd az igazi ünneplés. Ami fontos, vezetőink nevében mondhatom: a Levelek biztosan ott lesz a megyei másodosztályban! „Ez Levelek”!

Videó: ünneplés leveleki módra

Kattints a képre!

Kattints a képre!!

Ide írd a szöveget

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .