Kattints a képre!!

A Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság huszonkilencedik fordulóját rendezik hétvégén.

„Térdig” járunk a bajnoki hajrában, amikor minden egyes gól fokozott jelentőséggel bír Fotó: három határ hírei

Esélyleső: Nyír-Wetland megyei I. osztály, 29. forduló (kezdés: 17 óra)

Szombat

Nyírmeggyes (14.)–Austria Juice-Vásárosnamény (4.)

Kovács László, a Nyírmeggyes edzője: – Utolsó hazai mérkőzésünket szeretnénk egy szép eredménnyel zárni. Nehéz dolgunk lesz, hisz a Vásárosnamény nagyon jó állománnyal rendelkezik és minden esélye megvan, hogy dobogós helyen végezzen. Csapatom többször bizonyította már, hogy képes felvenni a versenyt az élcsapatokkal, remélem ez most is sikerül.

Géczi István, a Vásárosnamény edzőpárosának tagja: – Ismét egy nehéz mérkőzés vár a csapatra. Tudjuk, hogy a Meggyesnek nagy szüksége van a győzelemre, de számunkra is fontos a három pont megszerzése, hiszen továbbra is az élmezőnyben szeretnénk maradni.

Nagyecsed (5.)–Gyulaháza (16.)

Kósa József, a Nagyecsed edzője: – Nagyon nehéz mérkőzésre számítok. Tudom, sokan minket tartanak a meccs esélyesének, de az fogom kérni a csapattól, hogy egy percig se becsülje le az ellenfelet, mert akkor egy büdös nagy pofonba is beleléphetünk. Függetlenül a vendégek tabellán elfoglalt helyezésétől, pláne, hogy több hete nem szenvedtek vereséget, ezért is komolyan kell venni őket. Egy célt már sikerült teljesíteni: felkerültünk az országos főtáblára, plusz bejutottunk a Megyei Kupa-döntőbe, igaz ehhez az is kellett, hogy a Szalka, sajnos, nem tudott kiállni ellenünk, de erről nem mi tehetünk.

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője: – Jó csapathoz látogatunk, szeretnénk kitolni a három meccs óta tartó veretlenségi sorozatunkat.

Mátészalkai MTK (9.)–Csenger (3.)

Kiss Gábor, a Mátészalka edzője: – Hetek óta nem rózsás a helyzetünk, ami természetesen morálisan sem tesz jót a csapatnak. De új mérkőzés, új remény, és mint tudjuk a remény hal meg utoljára.

Barcsay István, a Csenger edzője: – Szeretnénk idegenben is folytatni jó bajnoki sorozatunkat, remélem, a sérült játékosok felépülnek és hozzá tudnak tenni a mérkőzés számunkra pozitív kimeneteléhez.

Tarpa (12.)–Ibrány (2.)

Varga Gyula, a Tarpa edzője: – Kíváncsian várom, hogy ifjaink mire lesznek képesek a megye egyik legjobb csapata ellen.

Kiss Tamás, az Ibrány edzője: – Azzal, hogy ismét ott vagyunk az országos főtáblán a fiúk ismét bizonyították, nem véletlen, hogy ők hordják az ibrányi mezt, és joggal lehetünk rájuk büszkék. Sok időnk nincs ünnepelni, hisz hétvégén ismét egy komoly erőpróba vár ránk Tarpán, ráadásul ott még nem nyertünk az elmúlt időszakban. De a bajnokságban is komoly célunk van és azt is szeretnénk elérni.

Vasárnap

Újfehértó (7.)–Nyírbátor (9.)

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Nem tudom mennyi maradt még a srácokban, de az biztos, hogy könnyen nem fogjuk adni magunkat az utolsó „hazai” mérkőzésünkön. Szervezett, masszív csapattal találkozunk, úgy gondolom a nézők most sem fognak rosszul szórakozni!

Erdei Zoltán, a Nyírbátor edzője: – A szezon számunkra utolsó mérkőzésén szeretnénk legalább egy pontot szerezni, tudom, nem lesz egyszerű, de nem feltartott kézzel lépünk pályára.

(A mérkőzést Tégláson rendezik)

Nagyhalász (15.)–Kemecse (13.)

Nagy Lajos, a Nagyhalász edzője: – Sok edző véleményezte már, hogy a Kemecsének az élmezőnyben lenne a helye a játékoskeretet illetően, és nem értik a szereplésüket. Többször láttam őket játszani, amikor az FC Hollywood arcukat mutatják bárkit megfognak, ha a Vidám Fiúk FC formájukat hozzák, olyan mintha szórakoznának, packáznának még saját magukkal is. Egy szó, mint száz: fel kell nőnünk a feladathoz!

Resán Attila, a Kemecse elnöke: – A szerdai meccsnap egész jó helyzetbe hozott minket, már-már úgy érzem, kikerültünk az „Éhezők viadalának” hármasából. Ez szombaton fog igazán eldőlni… De a csapatunk minden tagja tudja, hogy ez a szomszédvári rangadó csak elszánt győzni akarással hozhat nekünk három pontot.

Mándok (10.)–Balkány (2.)

Dancs Attila, a Mándok technikai vezetője: – A múlt heti felfogással kell pályára lépnünk és akkor nem kérdés a három pont sorsa. Természetesen ez nem kívánságműsor, fejben dől el minden!

Mirgai László, a Balkány edzője: – Kíváncsian várom én is, hogy a fiúkból mennyit vett ki a szerdai kupameccs. Mándokon nem egyszerű nyerni, természetesen mindent megteszünk a minél jobb eredmény elérése érdekében, mivel a hátralévő két fordulóban szeretnénk kihozni a maximumot.

A Nyírgyulaj–Nyíregyháza Spartacus II. (0–5) mérkőzést korábban játszották.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .