Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Nyírerdő csoport huszonötödik fordulóját rendezik hétvégén.

A hétvégi rangadó után folytatódik az öldöklő harc a bajnoki címért a világos mezes Gergelyiugornya és a Záhony között Fotó: Bodnár Zsolt

Megyei II. osztály, Nyírerdő csoport: 25. forduló (kezdés: 17 óra)

Szombat

Tuzsér (7.)–Kék (10.)

Fabók István, a Kék edzője: – Bál van az operában, az Operaházban. Na de ki fog szólózni, és esetleg kit tapsolnak vissza? Ez hamarosan kiderül. Vagy beborul, de az biztos, ha semmi nem változik, akkor így marad. Egyre inkább az az érzésem, van tartásunk, mint a másfeles UHT tejnek, stabilak vagyunk akár a menetrend. Lehet, elfogult vagyok, na de engedtessék már meg nekem. Legalább ezt is. Persze, nem szeretnék megosztó személyiség lenni, de most tudok egy tuti piskóta receptet. Nem várok megkülönböztetést a hétvégén sem, ráadásul még a villogónkat is bevonták, de az biztos a hátralévő két mérkőzésen odarakjuk magunkat, mint Buksi kutya a becsületét a küszöbre!

Vasárnap

Nyírkarász (6.)–Záhony (2.)

Molnár István, a Nyírkarász edzője: – Az előző két fordulóban az egyik mérkőzést lehoztuk kapott gól nélkül, legutóbb viszont ahányszor az ellenfél elért kapunkig, szinte mindig gólt szerzett. Hogy a bajnokesélyes Záhonnyal szemben melyik arcunkat fogjuk mutatni – ezt nem tudom, de bízom a csapatban és a pontszerzésben. És remélem, nem vagyok ezzel egyedül.

Gombkötő Sándor, a Záhony játékos-edzője: – Először is szeretnénk megköszönni a szurkolótáborunknak, hogy a múlt heti vereség ellenére végig biztatta a csapatot! A hátralévő két fordulóra megpróbálunk tisztességesen felkészülni, és minél több gólt szerezni, hogy legyen esélyünk a bajnoki címre.

(A mérkőzést Nyírjákón rendezik)

Szabolcsveresmart (8.)–Ajak (9.)

Tóth Tibor, a Szabolcsveresmart edzője: – Lassan, de biztosan rátaláltunk a helyes útra és ezt 14-15 játékossal visszük véghez – folyamatos gondokkal. De remélem, erre a két meccsre kitart a lendület és még gyarapítjuk a pontjaink számát a masszív Ajak ellen!

Barati István, az Ajak edzője: – Nagyon egyszerű a helyzet. Változtatásra se okunk, se lehetőségünk, ugyanazzal a mentalitással kell játszanunk, mint az előző mérkőzésen.

Vaja (3.)–Jéke (14.)

Siska Attila, a Vaja edzője: – Véleményem szerint, aki elindul egy versenyen, az minimum érmet akar szerezni. Mi is azért küzdünk, hogy ez a vágyunk teljesüljön.

Dolhai Máté, a Jéke edzője: – A Vaja rutinos, a mezőny egyik legjobb csapata. Nehéz dolgunk lesz, hogy a matek még menjen, nyerni kell. Talán abban bízhatom, hogy a vajai csapat most is túl lesz edzve és akkor van esélyünk.

Tiszakanyár (11.)–Fényeslitke (13.)

Bodnár Gábor, a Tiszakanyár játékos-edzője: – Más nem lehet elfogadható csak a három pont megszerzése, de ehhez minden játékosnak a legjobbat kell nyújtani, és kilencven percig fejben a pályán lenni!

Nagy Zoltán, a Fényeslitke edzője: – Nagyon nehéz, régen látott helyzetben van csapatom a tabellán elfoglalt helyezés következményeként, immár hetek, hónapok óta. De tiszta lelkiismerettel kijelentem, egyetlen egy forintot sem kellett hozzátenni ahhoz, hogy a pontjaink száma gyarapodjon! Még, ha a mendemondák erről szólnak is… Nem lesz ez másként a hétvégén sem, győzzön a szerencsésebb, jobb csapat, ugyanakkor mellénk szegődhetne végre Fortuna.

Pátroha (5.)–Újdombrád (4.)

Lusánszki László, a Pátroha edzője: – Az utolsó hazai meccs jelentőségét remélem, mindenki átérzi a csapatból, és ennek megfelelően fog hozzáállni.

Balla János, az Újdombrád edzője: – Szeretnénk mindenképpen pontot szerezni, hogy bebiztosítsuk a negyedik helyünket.

Gergelyiugornya (1.)–Ladányi TC (12.)

Balogh István, a Gergelyiugornya elnökhelyettese: – A Záhony elleni győzelem után újra nyílt lett a bajnokság, és elérkezett az utolsó hazai mérkőzésünk a Ladány ellen. Az elmúlt fordulóban elért győzelme következményeként a vendégcsapat nyugodtabban készülhet ellenünk. Azt megígérhetem, nem fogjuk könnyelműen venni a meccset, mert az számunkra végzetes lenne. Szeretnénk győzelemmel búcsúzni a lelkes és nagyszámú szurkolótáborunktól.

Sajtos András, a Ladányi TC: – A hétvégén a bajnokjelölt csapathoz érkezünk, a mérkőzés esélyesei nem mi vagyunk, megpróbálunk tisztességesen helytállni.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .