Kattints a képre!!

A Magyar Kupa-selejtezőjének utolsó fordulójával párhuzamosan rendezik szerdán a Megyei Kupa-elődöntőjét.

A balkányi Vasas Tamás (labdával) és az újfehértói csapat alighanem ezúttal is nagy csatát vív egymással Fotó: tudósítónktól

Mint arról hírt adtunk, a program egy mérkőzésre szűkült: a Nagyecsed játék nélkül kvalifikálta magát a fináléba, mivel a Mátészalkai MTK sorozatos sérülések miatt lemondta a találkozót. A másik ágon ugyancsak két első osztályú csapat találkozik – Tégláson. A Megyei Kupában azok az együttesek szerepelnek, amelyek a selejtezőben korábban kiharcolták az országos főtáblára jutást.

A továbbjutás ezúttal is egy meccsen dől el, döntetlen esetén tizenegyespárbaj dönt. A döntő helyszínét és időpontját később jelölik ki.

Megyei Kupa: elődöntő (szerda, kezdés: 17.30)

Újfehértó–Balkány

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – A bajnokságban mindkét meccsünk döntetlenre végződött a Balkánnyal, viszont itt most mindenképp el kell dönteni valamelyik irányba, ki juthat tovább. Az eséllyel nagyon jó lenne élni, de Mirgai mester jól ismer minket, és mint mindig alaposan felkészíti csapatát. Biztos vagyok benne, hogy izgalmas, jó iramú meccset fogunk játszani.

Mirgai László, a Balkány edzője: – Az Újfehértó ellen rendszerint kiélezett bajnoki meccseket játszunk, ezúttal is hasonlóra számítok. Túl sok meglepetést aligha tudunk egymásnak szerezni, ahhoz túl jól ismeri egymást a két csapat. Gondolom, ahogy mi, ők is szeretnének a döntőbe kerülni, nem mondhatok mást, mindent megteszünk ennek érdekében.

(A mérkőzést Tégláson rendezik)

A Nagyecsed–Mátészalkai MTK mérkőzést a vendégcsapat lemondta

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .