Kattints a képre!!

Szerdán rendezik a Magyar Kupa-selejtező negyedik fordulóját: a két párharc győztese csatlakozik az országos főtáblára jutást korábban kiharcoló Balkány, Mátészalkai MTK Nagyecsed, Újfehértó négyesfogathoz.

A hétvégi bajnoki összecsapást a kék mezes Nagydobos nyerte, szerdán jön a (kupa)visszavágó – ismét Nyírvasváriban Fotó: tudósítónktól

A továbbjutás valamennyi helyszínen egy mérkőzésen dől el. A vonatkozó szabály értelmében, ha a kilencven perc letelte után döntetlen az eredmény – azonos osztályú ellenfelek esetében tizenegyespárbaj dönt. Ez a kitétel most erősen „játszik”, elvégre Csengerben megyei első, míg Nyírvasváriban másodosztályú együttesek találkoznak.

Magyar Kupa: 4. forduló, az országos főtáblára jutásért (szerda, kezdés: 17.30)

Csenger (megyei I. o.)–Ibrány (megyei I. o.)

Barcsay István, a Csenger edzője: – Ezer sebből vérzünk, reméljük, hazai környezetben a fiatalokat bevetve valahogy sikerül kiharcolni a továbbjutást.

Kiss Tamás, az Ibrány edzője: – Ismét egy nagyon hosszú útra kell indulnunk, hogy kiharcoljuk a főtáblára való kijutást. Ez annyira nem meglepő, hiszen hazai környezetben 2018-ban játszottunk megyei kupaselejtezőt. Ezzel csak annyi a gondunk, hogy munkából beesve, utazni még meccs előtt másfélórát nem olyan egyszerű. Természetesen ezek a céljainkon semmit sem változtatnak, ott akarunk lenni az országos főtáblán.

Nyírvasvári (megyei II. o.)–Nagydobos (megyei II. o.)

Berettyán Gábor, a Nyírvasvári edzője: – A főpróbát elrontottuk, de nagyon bízom az előadás sikerében.

Czine Máté, a Nagydobos edzője: – Az elmúlt vasárnap már találkoztunk. Akkor egy nagyon jó mérkőzésen az első 15-20 percben nekünk rontottak, majd ezek után mi uraltuk és birtokoltuk a mérkőzést. Tisztában vagyok vele, hogy a Nyírvasvári egy jó és masszív csapat, a megye egyik legjobb edzőjével! Azzal is tisztában vagyok, hogy ők a saját szempontjukból történelmi tettet szeretnének végrehajtani – viszont én is, hiszen szeretném a csapatomat valamelyik nagy klub ellen irányítani!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .