Kattints a képre!!

Két mérkőzést rendeznek szerdán a Nyír-Wetland megyei első osztályban: Nyírbátorban a harmincadik, zárófordulóból előrehozott mérkőzést játszanak, amely a Nyírgyulaj utolsó fellépése lesz. Ugyanakkor – illetve csaknem egy időben – pótolják a huszonnegyedik körből elhalasztott találkozót Tarpán, ahol a bennmaradásért küzdő csapatok csatáznak.

A sötét mezes nyírbátori, miként a tarpai csapat egyaránt pályára lép a hétközi pötmeccseken Fotó: három határ hírei

Nyír-Wetland megyei I. osztály: 30. forduló (kezdés: 17 óra)

Nyírbátor (9.)–Nyírgyulaj (11.)

Erdei Zoltán, a Nyírbátor játékos-edzője: – Szeretnénk mindenképpen megszerezni a három pontot, méghozzá azzal a hozzáállással, amit a legutóbbi bajnoki második félidejében tapasztaltam.

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Ebben a pillanatban nehéz bármit mondani, azon vagyunk, hogy az utolsó bajnokin pályára lépjünk, és a mérkőzés után már csak a szépre emlékezzünk, amiben bőven volt részünk.

Nyír-Wetland megyei I. osztály: 24. forduló (kezdés: 18 óra)

Tarpa (13.)–Nagyhalász (15.)

Varga Gyula, a Tarpa edzője: – Szeretném már egyszer azt nyilatkozni, hogy felszabadultan játszhatunk, sajnos, ez nem az a meccs lesz.

Nagy Lajos, a Nagyhalász edzője: – Szeretném megköszönni a tarpai vezetők sportszerű viselkedését, amellyel hozzájárultak a mérkőzés időpont módosításához.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .