Kattints a képre!!

Egy bajnoki címet megszerezni sosem egyszerű mutatvány, megvédeni pedig – na, ez igazán emberes feladat. A Kállósemjén megcselekedte, amit csak az igazán jó csapatok tudnak: a Tiszalökön aratott újabb fölényes győzelemmel két fordulóval a befejezés előtt – miként az előző kiírásban – bearanyozta az idényt.

A kállósemjéni együttes ismét meghódította a bajnoki csúcsot Fotó: tudósítónktól

Korábban már megénekeltük, hogy Ovszijenko Volodomir, vagyis Öcsi legénysége meggyőző teljesítménnyel (ami azóta tovább fényeződött…), magasan a legtöbb gólt berámolva (110), betonbiztos védelemmel, amely a legkevesebb alkalommal kapitulált (11), mindössze egyetlen vereséggel zár az élen. És ami az igazán nagy durranás: ezúttal a feljutást is vállalja!

Videó: a Tiszalökön aratott győzelem után pezsgőfürdő volt a jutalom

 

– Nem gondoltam, hogy ilyen kikövezett lesz az utunk, mivel egyrészt a Kótaj nagyon beleállt ebbe a szezonba is, másfelől a téli felkészülési meccsek nem alakultak olyan jól – merült a részletekbe Gáll László, a Kállósemjén elnöke, aki egyben nagy horderejű bejelentéssel élt. – Ehhez képest szerintem nem lehet kérdéses, hogy miénk a legjobb csapat, amit alátámaszt, hogy a bajnokság eleje óta ott vagyunk az élen. Olyan motiváltak, elszántak voltak a fiúk mindvégig, hogy talán nem hangzik nagyképűen, mert a tények önmagukért beszélnek, igazából megszorítani sem tudtak minket. Utólag elmondható, jó döntésnek bizonyult, hogy tavaly óvatosak voltunk és nem vágtunk bele az első osztályú szereplésbe, de most megérett az idő és a csapat a feljebb lépésre. Arra, hogy huszonöt év után Semjén ismét a megye egyben szerepeljen. Szóval, vigyázz megye egy, mert jövünk!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .