Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Gémtech csoport huszonötödik fordulójának mérkőzéseit rendezik hétvégén.

Az éllovas csengersimai csapat a Nyírvasvárit próbálja legyűrni Fotó: Kupeczné Czirják Ildikó

Megyei II. osztály: Gémtech csoport, 25. forduló (kezdés: 17 óra)

Szombat

Csengersima (1.)–Nyírcsaholy (4.)

Volkán Roland, a Csengersima játékos-edzője: – A fiúk állandóan azzal rágják a fülemet, hogy egy kicsit színezzem már a nyilatkozataimat… De ezen nincs mit színezni, itthon tartjuk a három pontot.

Kicsák Róbert, a Nyírcsaholy edzője: – Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, de bízom a fiúk lelkierejében. Tavaly nyáron egy gólkirály jelöltet „ajándékoztunk” a Simának, most a sors visszaadhatna belőle valamit…

Vámosoroszi (3.)–Nyírvasvári (5.)

Riskó Tibor, a Vámosoroszi játékos-edzője: – Ha a olyan mentalitással lépünk pályára, mint a előző mérkőzésen, nem érhet minket meglepetés

Berettyán Gábor, a Nyírvasvári edzője: – Megerőltető hét után utazunk Orosziba, ahol a legfittebb állapotunkban is nehéz jó eredményt elérni. Én mindenesetre bízom csapatomban és a pontszerzésben.

Tisztaberek (7.)–Nyírbéltek (2.)

Oroszi István, a Tisztaberek edzője: – Az utóbbi meccseken szépen teljesítettünk, amit egy hétvégi bravúreredménnyel szeretnénk megkoronázni, de ehhez százhúsz százalékot kell nyújtani az egyik bajnokesélyes ellen.

Körmös Miklós, a Nyírbéltek edzője: – A Tisztaberek ellen nem könnyű idegenben játszani, pláne most, hogy jó formába lendült, de célunk a három pont megszerzése.

Szatmárcseke (10.)–Nábrád (14.)

Szűcs István, a Szatmárcseke edzője: – Az utolsó két meccsen úgy gondolom, még van esélyünk pontot, pontokat gyűjteni, de ez nekünk már csak hab a tortán, mert a kiesést elkerültük.

Kónya Zoltán, a Nábrád edzője: – Újabb nehéz mérkőzés vár ránk, ráadásul a Cseke főleg otthon eredményes, saját csapatomról pedig igazán csak szombaton tudnék nyilatkozni…

Vasárnap

Nagydobos (6.)–Sonkád (9.)

Czine Máté, a Nagydobos edzője: – Eljött az utolsó hazai bajnoki, amelyen szeretnénk szépen és eredményesen búcsúzni a közönségtől. Nagyon szépen köszönöm az összes szurkolónak, aki kilátogatott a hazai meccseinkre is, nagyon remélem nem okoztunk nekik csalódást! Egyébként jó mérkőzésre számítok, hiszen egyik csapatnak sem biztos a jelenlegi pozíciója. Nyerni szeretnénk és feljebb lepni a tabellán! Mindent meg fogunk tenni, hogy egy nehéz, hosszú hetet szépen és eredményesen zárjunk!

Homoki Endre, a Sonkád edzője: – Kérlek szépen, a hazaiak előttünk állnak a tabellán, jó kis csapat, gondolom szeretnék otthon tartani a pontokat, de remélem, ehhez nekünk is lesz egy-két szavunk. Annál is inkább, mert hazai pályán rendszeresen lenullázzuk magunkat, érdekes módon, idegenben jobban megy.

Kocsord (11.)–Milota (12.)

Disznós Gusztáv, a Kocsord edzője: – Az utolsó hazai meccsünkön győzelemmel szeretnénk búcsúzni a közönségünktől, bár tudjuk, nem lesz egyszerű dolgunk Elek Laci barátomék ellen.

Elek László, a Milota edzője: – Jó a kapcsolat a két egyesület között, valószínű ez megmarad a mérkőzés után is, bárhogyan alakul a kimenetele. Csak azt tudom most is mondani, mint a legutóbbi meccsek előtt: kellenek a gólok, különben megint nulla ponttal jövünk haza. Lásd, mint legutóbb…

Encsencs (8.)–Ópályi (13.)

Szilágyi Gábor, az Encsencs játékos-edzője: – Megpróbálunk az utolsó két meccsen pontokat szerezni, hogy legalább szépen búcsúzzunk a megye kettőtől…

Bartha Miklós, az Ópályi edzője: – Eddig szinte minden mérkőzésünkön megajándékoztuk ellenfeleinket ponttal, vagy pontokkal, remélem, ez most nem így lesz!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .