Kattints a képre!!

A fejlődés megkérdőjelezhetetlen. A Sényő-Carnifex NB III-as csapata az előző szezonban a nyolcadik helyen zárt a Keleti csoportban, mégpedig ötvenhét pontot szerezve. Noha az aktuális évadból még két forduló hátra van, a szabolcsiak – a Jászberényben aratott vasárnapi győzelemmel – már elérték a hatvan pontos „álomhatárt”. Ezt már nem veheti el tőlük senki.

A kék mezes sényői csapat jól beállította a célzókészüléket a berényi fellépésen Fotó: Steványik Gergely

Ráadásul jelenleg egy pozícióval jobban, a tabella hetedik helyén állnak, ennél szinte biztosan csak feljebb végezhetnek, hátrébb már csak katasztrofális „baleset” esetén.

– Hatvan pont, ez szép teljesítmény – fogalmazott Imrő László, a sényői edzőpáros tagja, aki Fiumei Viktorral közösen irányítja a sényői együttest. – Jó kis mérkőzést játszottunk a Jászberénnyel, amely azért attól bőven jobb csapat, mint azt a tavaszi teljesítményük mutatja. Feszült hangulatú meccs volt: a hazaiaknak egy pontra mindenféleképpen szüksége lett volna a biztos bennmaradáshoz. Mi pedig egy győzelemmel ugye elérjük a 60 pontot. Már az első félidőben sok helyzetet dolgoztunk ki. Kétszer találtuk el a kapufát és kétszer mentett a berényi kapus bravúrral. Így úgy érzem, nem lett volna érdemtelen, ha már előnnyel megyünk a szünetre. A második félidőt ott folytattuk, ahol az elsőt abbahagytuk, a mezőnyben nyomtunk, szereztünk egy szép gólt, majd egy perc elteltével emberelőnybe kerültünk. Rá három percre növeltük az előnyt, ezzel el is dőlt a mérkőzés. Megérdemelten nyertünk, főleg a szünet után mutatott játékunk alapján.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .