Kattints a képre!!

Mint arról beszámoltunk, a 82. percben, 1-1-s állásnál félbeszakadt a megye kettő Pannónia Zrt. csoportban rendezett Nyíribrony–Nyírlugos mérkőzés. A jelek szerint a vérbeli kiesési rangadót szó szerint véresen komolyan vették egyesek…

Az ibronyi pályán elszabadultak az indulatok. A felvétel nem az ominózus meccsen készült Fotó: illusztráció

Információnk szerint a balhét az robbantotta ki, hogy egy hazai szabálytalanságot követően a vendégek játékosa szóvá tette a történteket: dulakodás kezdődött, a tumultusba bekapcsolódtak a két csapat tagjai, a rendezők hiába próbálták szétválasztani a feleket, nem csitultak a kedélyek. Mindez a pálya szélén történt, majd néhány ibronyi néző is közbeavatkozott, miközben több lugosi játékost megütöttek. A játékvezető nem látta biztosítottnak a meccs befejezését, amelyet idő előtt lefújt.

– Három játékosunkat megütöttek a szurkolók, sőt, az egyik rendező levette magáról a megkülönbözető mellényt és ő is beszállt a csetepatéba. Mi el tudtunk rendesen jönni, hozzáteszem korrekt játékvezetés tapasztalatunk, sajnos, mások nem így gondolták… – kommentálta az eseményeket Kavalecz Béla, a Nyírlugos edzője.

Papp Tamás, a Nyíribrony edzője is elmondta véleményét az üggyel kapcsolatban.

– Nagyon sajnáljuk, hogy így alakult a mérkőzés, amelynek valóban nagy tétje volt. Hozzá kell tenni, az egész cirkuszt nem mi kezdtük el, a vendégek két játékosa korábban folyamatosan provokálta a mieinket és a nézőket. Az én csapatom már megnyugodott, készen állt a folytatásra, a lugosiak egyik játékosa viszont ismét olyan megnyilvánulást és kijelentést tett, nem csak felénk, a szurkolók irányába is, ami után többeknél elszakadt a cérna. Az is a teljes képhez tartozik, a hármas sípszó még nem hangzott el, az ellenfél edzőjük utasítására már levonult a pályáról… Még egyszer mondom, sajnáljuk a történteket, ennek nem szabad lett volna megesni.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .