Kattints a képre!!

A Kisvárda Master Good II. NB III-as csapata biztos győzelmet aratott hazai pályán a Debreceni VSC II. ellen a Keleti csoport 36. fordulójának szombati mérkőzésén.

A fehér mezes Várda II. csapat hamar eldöntötte a tartalékcsapatok összecsapását Fotó: kisvardafc

NB III., Keleti csoport: 36. forduló

Kisvárda Master Good II.–DVSC II. 4-1 (3–0)

Kisvárda, 150 néző, v.: Újhelyi T. Kisvárda II: Perehanec – Czene Z., Králik P., Vass O., Sikorszki – Bíró R. (Hricu, 82.), Szőr – Simon M. (Heles, a szünetben), Gosztonyi (Kirjuhin, 63.), Nagy M. K. (Nikolasin, 78.) – Bokor M. (Czérna, 78.). Edző: Kocsis János.

Gólszerző: Nagy M. K. (1–0) a 9., Bíró R. (2–0) a 14., Bíró R. (11-esből, 3–0) a 20., Bárány (3–1) a 61., Czérna (4–1) a 80. percben. Kiállítva: Sármány a 76. percben.

Kocsis János: – Nagyon örülök annak, hogy sikerült ismét jól kezdeni hazai pályán a mérkőzést. Az első 20-25 percben teljes mértékben a mi akaratunk érvényesült, ellenfelünknek egy pillanatnyi lehetőséget sem adtunk. A szünet picit elkényelmesített minket, a második félidőben az agresszivitás már nem volt bennünk úgy, mint az első játékrészben. Örülünk annak, hogy a Czérna Erik visszatért, és gólt tudott szerezni. Összességében jó teljesítményt nyújtottunk, nagyon bízom benne, hogy ez a szellemiség és hatékonyság fog elkísérni bennünket a hátralévő két fordulóra is.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .