Kattints a képre!!

A Sényő-Carnifex NB III-as csapata vasárnap Jászberényben lép pályára: a találkozó a házigazda számára bír fokozott jelentőséggel, amely épp a vonal felett, a még bennmaradásért érő tizenhatodik helyen tanyázik.

A kék mezes sényői csapat a jászberényi bevételére készül Fotó: Fazekas Ármin

A táblázaton hetedik szabolcsiak legutóbbi két meccsüket elvesztették, de mit szóljanak akkor szebb napokat látott jászságiak, akik zsinórban hét bajnokit buktak el!?

– Kár szépíteni, az elmúlt vasárnap nem néztünk ki jól – fogalmazott Imrő László, a sényői edzőpáros tagja, aki Fiumei Viktorral közösen irányítja a sényői együttest. – Egy kicsit elfáradtunk, ami tudtuk nagyon jól, előbb-utóbb be fog következni. Ettől függetlenül sem szabad hazai pályán öt gólt kapni. Ennek ellenére ez a „gyenge” állomány szedett össze 57 pontot 35 forduló során! Azt is tökéletesen hallottuk, hogy voltak azért, akik végig buzdították a csapatot, ezt köszönjük! Jászberényben biztosan nem lesz egyszerű dolgunk, hiszen a hazai csapat ettől sokkal többre képes. A hátralévő három fordulóban szeretnénk jól szerepelni, ha ez sikerül, akkor túlszárnyaltuk a tavaly megszerzett pontjaink számát!

A hatodik pozícióban posztoló Kisvárda Master Good II. – a tabellán tizenegyedik – DVSC II ellen játszik hazai pályán, kivételesen szombaton.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .