Kattints a képre!!

Kettős rangadót rendeznek szombaton Csengerben, ahol a „nagyok” (kezdés: 17 óra) mellett az ifjúsági együttesek összecsapása is meglehetősen nagy téttel bír. Sőt, utóbbi esetben akár a bajnoki cím is eldőlhet.

A piros mezes csengeri csapat gyakorlatilag bajnoki döntőt vív az Ecseddel Fotó: facebook

A megyei első osztályú felnőtt bajnokságban a házigazdák, akárcsak a vendég Nagyecsed egyaránt a dobogós helyezésekért küzd. A jelenleg második csengeri csapat három ponttal előzi meg az ötödik látogatót, nem beszélve arról, hogy a közéjük beékelődött Ibrány, Vásárosnamény duó szereplése is nagyban befolyásolja a végső sorrendet.

Az előmeccs, mármint az ifik találkozója még élesebbnek ígérkezik. A tabella pillanatnyi állása szerint az éllovas Ecsed öt egységgel szerzett többet a második Csengernél, ami azonban „vékonyodni” fog.  Információnk szerint ugyanis a nyígyulajiak nem jelentek meg a csütörtökre kiírt, csengeriek otthonában esedékes pótmérkőzésen, amelynek három pontját így minden bizonnyal a hazaiak javára ítélik. Így értelemszerűen két pontra olvad a különbség a két legnagyobb rivális között, vagyis a hétvégi csata döntő fontosságú a bajnoki cím szempontjából: annál is inkább, mert az utána következő két fordulóban – papírforma szerint – a Nagyecsed, miként a Csenger is esélyesként lép pályára.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .