Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport huszonnegyedik fordulóját rendezik hétvégén.

A nyíribronyi kapusnak alighanem minden tudására szükség lesz a Nyírlugos elleni „hatpontos” kiesési rangadón Fotó: három határ hírei

Megyei II. osztály: Pannónia Zrt. csoport, 24. forduló (kezdés: 17 óra)

Szombat

Tiszalök (8.)–Kállósemjén (1.)

Magyar Gergely, a Tiszalök játékos-edzője: – Megpróbálunk egy jó meccset játszani a bajnokcsapattal, aztán lesz, ami lesz…

Gáll László, a Kállósemjén elnöke: – Nem igazán szeretjük a szombati mérkőzéseket, de ezt most aznap kell megnyerni.

Vasárnap

Geszteréd (13.)–Tiszavasvári (4.)

Horváth László, a Geszteréd szakosztályvezetője: – Számunkra nagyon rázós lesz a bajnoki hajrá, márpedig pontokat, lehetőleg minél többet kellene szerezni. Hol máshol, mint itthon…

Antal József, a Tiszavasvári edzője: – Szeretnék folytatni a győzelmi szériát. Ami azonban nagyon nehéz lesz, mert a hazai csapatnak minden pontra szüksége van. Azonban mi is el szeretnénk érni a céljainkat, ehhez három pontot kell szerezzünk.

Nagykálló (10.)–Ófehértó (11.)

Homann Richárd, a Nagykálló edzője: – Abszolút nem lebecsülve ellenfelünket, a tiszteletet megadva nekik, számunkra viszont csak a három pont megszerzése az elfogadható eredmény.

Papp Attila, az Ófehértó edzője: – Idegenben mindig nehéz! De mi mindent megteszünk, hogy pontokat szerezzünk a nagykállói arénában. Sportszerű mérkőzést várok!

Nyíribrony (12.)–Nyírlugos (14.)

Papp Tamás, a Nyíribrony edzője: – Mindkét csapatnak rendkívül fontos ez a mérkőzés. Magunkat hoztuk ebbe a helyzetbe, úgyhogy nekünk is kell rendbe hozni. Eltiltások, sérülések tovább nehezítik a dolgunkat, de tizenegyen talán leszünk.

Kavalecz Béla, a Nyírlugos edzője: – Bízunk a pontszerzésben.

Kálmánháza (7.)–Apagy (3.)

Kotricz Zoltán, a Kálmánháza játékos-edzője: – Megfogyva bár, de törve nem, készülünk a következő mérkőzésre. Tisztában vagyunk az Apagy minőségével, főleg ami az előrejátékot illeti, így nagyon szervezettnek kell lennünk védekezésben, hogy megállítsuk a próbálkozásaikat. A múlt heti teljesítményünkre a vereség ellenére is büszkék lehetünk, emberhátrányban is volt tartása a csapatnak. Erre kell építenünk, majd mindent megtenni a pályán a siker érdekében!

Németh Attila, az Apagy játékos-edzője: – Eléggé érdekes lesz a hétvége, sok hiányzóm lesz, de megpróbáljuk őket pótolni. Az utolsó kálmánházi túránk nem sikerült valami jól, de bízom a fiúkban, hogy ez a jó forma kitart és pontokkal távozunk. Nem lesz egyszerű dolgunk, mert Zoltán barátom biztos felkészülten fogad minket.

Biri (6.)–Baktalórántháza (5.)

Dankó Zsolt, a Biri edzője: – A baktai csapatban kellő összhangban van a rutin és a fiatalság, de ha a kellő futómennyiséget és fegyelmet bele rakjuk a meccsbe, akkor lesz esély itthon tartani a három pontot!

Illés László, a Baktalórántháza játékos-edzője: – A hétvégi bajnoki ritmusa kb. egy közepes öregfiúk meccshez hasonlított, az ellenfél kevés futással, de magabiztos labdatartással nagy erőfeszítésre kényszerített minket és sikerült átvenni a tempójukat, ezért is volt nehéz dolgunk. Vasárnap olyan csapattal találkozunk, amely körülbelül ugyanilyen jól bánik a labdával, csak fiatalosabban, gyorsabban játszanak. Ezt figyelembe véve a héten regenerálódtunk, ami kíváncsi vagyok, milyen eredményre vezet.

Rakamaz (9.)–Kótaj (2.)

Madalina György, a Rakamaz edzője: – Minden elismerésem a játékosaimé, hetek óta összedrótozva futballoznak, különösebb elvárásaim emiatt nincsenek is, remélem, a hátralévő három fordulóra kitartanak és rendben le tudjuk játszani a meccseket.

Seregi Mihály, a Kótaj edzője: – A hétvégi mérkőzésről is azt tudom mondani, amit annyiszor korábban: mi mindig úgy készülünk, hogy komolyan vesszük a feladatot. Tisztában vagyok azzal, Madalina mester jól fel fogja készíteni csapatát ellenünk, de célunk ezúttal is a győzelem.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .