Kattints a képre!!

Nagy Lajos, a Nagyhalász edzője nem az a fajta, aki – bármennyire szorul a hurok – feladná. A bennmaradásért hajtó megyei első osztályú csapat szakvezetője felkerekedett hát, és csatasorba szólította Tanyi Attilát.

Tanyi Attila (labdával): voltam, vagyok, leszek Fotó: magánarchívum

A huszonhat éves, halászi színekben korábban négy szezont lehúzott játékos pedig kötélnek állt: a vasárnapi Csenger elleni bajnokin „debütált”, méghozzá azonmód kezdőként. A több poszton otthonosan mozgó futballista legutóbb 2020-ban, az egyesület harmadosztályban szereplő „fakójában” taposta a gyepet, így hirtelen a sűrűjében találta magát. A közös kaland végéről egyelőre hiányzik a happy end, a táblázaton tizenötödik csapat 3-1-re elbukta a legutóbbi mérkőzést…

– Régi edzőm, „Lali papi” keresett meg, hogy segítsek neki, mert szükség van rám az utolsó fordulókban – taglalta újbóli bevetésének történetét Tanyi Attila. – Már januárban szó volt róla, hogy visszatérek a pályára, akkor a sok munka miatt még nem jött össze. Most viszont azt éreztem, muszáj beállni, mert amikor először edzőm lett, ő egyengette tovább a pályafutásom a Nyírsulis éveimet követően. Két év kihagyás után elég nehéz volt végigjátszani kilencven percet, de rosszabbra számítottam. Fogalmazzunk úgy, maga a játék jól esett, persze, azért éreztem a hosszú szünet hatását, főleg másnap a lábaimban. Igen, azt vállaltam, hogy ezt a szezont befejezem és remélem sikerül segítenem a további fordulókban.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .