Kattints a képre!!

A Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság huszonnyolcadik fordulóját rendezik hétvégén.

A zöld mezes kemecsei együttes előre ugyan nem léphet, de a Nyírgyulaj – esetleges – legyőzésével közel kerülhet a benmmaradáshoz Fotó: Dankó László

Esélyleső: Nyír-Wetland megyei I. osztály, a 28. forduló (kezdés: 17 óra)

Szombat

Nyírbátor (8.)–Austria Juice-Vásárosnamény (4.)

Erdei Zoltán, a Nyírbátor játékos-edző: – Számunkra a bajnokság utolsó három mérkőzése egy hét leforgása alatt lemegy. Szeretnénk a következő két hazai mérkőzésen szépen búcsúzni közönségünktől, ezzel együtt tudom, nem lesz egyszerű a jó erőkből álló Namény ellen.

Géczi István, a Vásárosnamény edzőpáros tagja: – Tudjuk, hogy nem lesz könnyű dolgunk Nyírbátorban, de ha mindenki odateszi magát és a múlt heti mérkőzés második félidejében nyújtott játékunkat tudjuk mutatni, akkor van esélyünk jó eredményt elérni.

Csenger (2.)–Nagyecsed (5.)

Barcsay István, a Csenger edzője: – Az Ecsed egyértelműen jó, egyben rutinos csapat, amit tavasszal bizonyított is, ugyanakkor hazai pályán természetesen szeretnénk olyan eredményt elérni, hogy az élbolyban végezzünk.

Kósa József, a Nagyecsed edzője: – Nagyon jó, hazai pályán pedig különösen veszélyes csapathoz látogatunk. Remélem a fiúk is úgy gondolják, ahogy én, nem feltartott kézzel megyünk, hisz nekünk is ugyanolyan fontos ez a mérkőzés, mint a hazaiaknak. A télen ki gondolta volna, hogy most a Csengerrel rangadót fogunk játszani? Azt hiszem, senki… Na de nem is ez a lényeg, sokkal inkább az, hogy egy jó és színvonalas meccset láthassanak a remélhetőleg szép számmal kilátogató nézők.

Gyulaháza (16.)–Nagyhalász (15.)

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője: – Az elmúlt két fordulóban egy-egy pontot szereztünk, most hazai pályán megpróbáljuk megszerezni mindhármat. Ami biztos, mi győzelemre fogunk játszani.

Nagy Lajos, a Nagyhalász edzője: – Volt egy remek cimborám, aki azt mondta egy meccs utáni dorbézolás alkalmával: „Éld úgy az életed, ha lepereg előtted életed filmje, akkor ne tudd eldönteni, hogy az kalandfilm volt-e vagy pornó…?” Ha ezen az elméleti síkon haladunk, akkor olyan, mint ha a tavaszi évadunk epizódjait Steven „Kovi” Spielberg rendezte volna, így viszont bízunk benne, hogy a hátralévő négy meccs után eljön a nagy durranás is…

Kemecse (12.)–Nyírgyulaj (11.)

Resán Attila, a Kemecse edzője: – Nagyon nehéz mérkőzés elé nézünk, olyan csapat jön hozzánk, amely szívből, a saját önbecsüléséért focizik. Ez, ha nem vesszük komolyan a mérkőzést, nagyon veszélyes lehet ránk nézve. Így mi is szívvel-lélekkel kell, hogy küzdjünk a három pont itthon tartásáért.

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Először is szeretnénk becsületesen befejezni a bajnokságot, ezen a meccsen pedig a pontszerzés reményében lépünk pályára.

Tarpa (14.)–Nyírmeggyes (13.)

Varga Gyula, a Tarpa edzője: – Változatlanul küzdünk célunk eléréséért, szombaton itt a lehetőség, hogy egy lépéssel közelebb kerüljünk hozzá.

Kovács László, a Nyírmeggyes edzője: – A bajnokság végéhez közeledve csapatomon egyre jobban érződik a fáradtság, ami nem is csoda, hisz nagyon karcsú létszámmal dolgoztuk végig a tavaszt. Bízok benne, hogy kitart a lendület és a befektetett munka meghozza gyümölcsét.

Vasárnap

Újfehértó (10.)–Nyíregyháza Spartacus II. (1.)

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Biztos vagyok benne, hogy nagyon sokat vett ki belőlünk az előző két meccs, viszont ezek a fiúk már nem egyszer bizonyították mekkora szívük van. Hazai pályán mindent megfogunk tenni azért, hogy ne unatkozzanak a kilátogató nézők. Tudjuk, nem mi vagyunk a meccs esélyesei, de a labda gömbölyű.

Huszák Géza, a Nyíregyháza Spartacus II.: – Még nem tudom milyen összeállításban, de mint mindig, ebből a meccsből is megpróbáljuk kihozni a maximumot.

(A mérkőzést Tégláson rendezik)

Ibrány (3.)–Mándok (9.)

Kiss Tamás, az Ibrány edzője: – Az elmúlt időszakban idegenben jobban ment a pontgyűjtés, mint hazai pályán. Ezen már most hétvégén szeretnénk változtatni, és egy jó erőből álló Mándok ellen otthon megszerezni a három pontot. Ehhez viszont ugyanolyan fegyelmezetten kell játszani, mint azt legutóbb Szalkán is tettük.

Dancs Attila, a Mándok technikai vezetője: – Jó csapat otthonába látogatunk, ahol szeretnénk meglepetést szerezni. A recept természetesen megvan, az a kérdés, lesz-e olyan, aki kikeveri.

Balkány (7.)–Mátészalkai MTK (6.)

Mirgai László, a Balkány edzője: – Nagyon ügyes, gyors fiatalokból álló csapat a Szalka, bár rapszodikusan szerepel. Ettől függetlenül nehéz mérkőzésre számítok, ugyanakkor szeretnénk minél elkelőbb helyezést megcsípni, ehhez viszont itthon kellene tartani a három pontot. Játékosaim eddigi teljesítményére nem lehet panasz, ezért bizakodó vagyok.

Kiss Gábor, a Mátészalka edzője: – Hetek óta csak sodródunk az árral, csapatösszeállítás téren nulla variációs lehetőséggel, illetve újabb hiányzókkal. Ennek ellenére – sportemberek révén – nem szabad elengednünk a hátralévő mérkőzéseket, és azokból a maximumot kell kihoznunk. A hétvégén minimális célunk, hogy a két csapat között lévő különbség legalább megmaradjon.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .