Kattints a képre!!

A futsal NB II. Keleti csoport felsőházi rájátszás hatodik fordulójában – a szokásos hétfői időponttól eltérően – egy mérkőzés átcsúszott keddre, mégpedig a csengeri csapat Rubeola elleni idegenbeli fellépése.

A csengeri csapat nagy csatára kényszerítette esélyesebb ellenfelét Fotó: facebook

Az összecsapás egyértelműen a feljutásért hajtó hazaiak számára bírt dupla szorzóval, a vendégek meglehetősen szűk kerettel, a cseresorban csupa fiatal titánnal próbáltak helytállni. Mindez hősies küzdelemben megvalósult, olyannyira, hogy Mándi László góljával sokáig vezettek a szatmáriak, majd a második félidő derekán fordított, a hajrában pedig bebiztosította győzelmét az esélyesebb Rubeola, amely ismét a tabella élére ugrott.

Futsal NB II., Keleti csoport: felsőházi rájátszás, 6. forduló

Rubeola FC–Csenger 3–1 (0–1)

Kistarcsa, v.: Nyekita, Mákos M. Csenger: Makay Z. – Mándi L., Csorvási Á., Bence L., Balogh Á. Csere: Jónás G., Szedlacsek Á., Bartha B. Edző: Szilágyi Sándor. Gól: Fekete R., Hadzsi M., Józsa T., Mándi L.

Hétfői eredmények: Mád–Maglód 3–5 (0–3), Gyöngyös–A Stúdió-Futsal Nyíregyháza 8–3 (3–2).

A rájátszás állása: 1. Rubeola 21 pont, 2. Maglód 20, 3. Gyöngyös 15, 4. A Stúdió-Futsal Nyíregyháza 11, 5. Csenger 4, 6. Mád 2.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .