Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Nyírerdő csoport huszonnegyedik fordulóját rendezik hétvégén.

A sereghajtó jékei csapatnak immár kiemelkedő teljesítményt kell nyújtani a megkapaszkodás érdekében Fotó: három határ hírei

Megyei II. osztály, Nyírerdő csoport: 24. forduló (kezdés: 17 óra)

Vasárnap

Gergelyiugornya (2.)–Záhony (1.)

Balogh István, a Gergelyiugornya elnökhelyettes: – Úgy gondolom, a csoportunk két legjobb csapata játszik egymással vasárnap. A záhonyi csapat egész bajnokság során kiegyensúlyozott teljesítményt nyújt, pedig rengeteg gonddal küszködtek. Mondjuk a mi csapatunknak is megvoltak a gondjai bőven a szezonban. Remélem, szép napsütésben, nagyon sok néző előtt, jó mérkőzésen elérjük azt, amit még egyetlen egy csapatnak sem sikerült ebben a szezonban: legyőzzük a Záhonyt! Ami biztos: a mérkőzés után a vendégcsapatot megvendégelem egy ponty-harcsa halászlére!

Gombkötő Sándor, a Záhony játékos-edzője: – Testvérem, a bajnoki címvédő fogadja a jelenlegi listavezetőt. Komplett csapattal is nehéz dolgunk lenne, de folyamatosan hiányzik öt-hat játékosom, akiket bármely csapat szívesen látná soraiban. Nem mi vagyunk a rangadó esélyesei, ugyanakkor istenigazából veszteni valója csak a hazai csapatnak van. Ezt ők is tudják, előbb-utóbb jönniük kell, amit ész nélkül nem fognak megtenni, mert tisztában vannak azzal, mire vagyunk képesek. Biztos vagyok abban, a kilátogató szép számú közönség sportszerű, jó meccset láthat, ragyogó játékvezetés mellett.

Jéke (14.)–Szabolcsveresmart (8.)

Dolhai Máté, a Jéke edzője: – A hétvégi forduló megpecsételheti a sorsunkat. Fogadjuk a Szabolcsveresmartot, amely enyhén szólva jól hangolódott – egy gólgazdag mékőzéssel. Viszont a fociban vannak csodák és a szerencse is reméljük mellénk áll, ezért viszont tenni kell. Az, hogy hazai pályán kell ezt a mérkőzést megvívni, nagy segítség és minden erőnket mozgósítani fogjuk!

Tóth Tibor, a Szabolcsveresmart edzője: – Jól sikerült hétvége és négy meccs után komoly feladat elé nézünk, mert sárga lap, sérülés és távozó játékos hiányában megyünk Jékére! De ez nem lehet kifogás, pontokat szeretnénk szerezni, hogy tiszta legyen a lelkiismeretünk és saját elképzelésünk a szezon végére megvalósuljon!

Nyírkarász (6.)–Ajak (11.)

Molnár István, a Nyírkarász edzője: – Ha megfelelően össze tudunk állni, akkor reménykedek a pontszerzésben, vagy akár a győzelemben is.

Barati István, az Ajak edzője: – Nagyon örülnék, ha az utolsó három meccsre összekapnánk magunkat és javítanánk a helyzetünkön. A Karász ellen csak pontos játékkal, végig koncentrálva érhetünk el jó eredményt.

(A mérkőzést Nyírjákón rendezik)

Ladányi TC (12.)–Pátroha (5.)

Sajtos András, a Ladányi TC edzője: – Az elmúlt heti mérkőzésen elszenvedett vereség miatt nehéz helyzetbe kerültünk, ráadásul a jó erőkből álló csapat érkezik hozzánk, de számunkra nincs más választás: nyerni kell!

Lusánszki László, a Pátroha edzője: – Mindent megteszünk, hogy feledtessük a múlt heti vereséget. Hajtós meccsre számítok, mert a Ladány az életéért játszik!

Újdombrád (4.)–Tiszakanyár (9.)

Balla János, az Újdombrád edzője: – Szomszédvári rangadó, remélem, minden játékos átérzi ennek jelentőségét, szeretnénk itthon tartani a három pontot.

Bodnár Gábor, a Tiszakanyár edzője: – A szomszédvári rangadón szeretnénk a legjobbat nyújtani és pontokkal hazatérni!

Fényeslitke (13.)–Tuzsér (7.)

Nagy Zoltán, a Fényeslitke edzője: – A meccsek fogynak, nekünk pedig óriási szükségünk van a pontra, pontokra. Remélem, minden játékosom ennek tudatában készül a hétvégére.

Szabó István, a Tuzsér edzője: – A hétvégén olyan játékot nyújtott a csapat, amit a vezetés és a szúrkolók is elvárnak tőlünk! A hátralévő három fordulóban ugyanezt a lelkes, gyors és ötletes focit szeretnénk látni, így talán javíthatjuk az egész éves összképet!

Kék (10.)–Vaja (3.)

Fabók István, a Kék edzője: – Lassan elérkezik a rovancs ideje, a kincstári leltár elkészítése, vagy így, vagy úgy. De azt megkönnyebbülten konstatáltam, hogy a hétvégén nem történt „tipszmiszkelés” a csoportunkban. Ez jó lenne, ha így is maradna. Ezek szerint csak egyszerű mendemonda, szóbeszéd, hogy kacsatollat, libatollat, egy vagy három pettyet jutányos áron vesznek. Ilyen szerintem nem létezik. Vagy de?  Veresmarton úgy befalaztuk magunkat, mint a Kőműves Kelemen az asszonyt. Ráadásul kevés kapura lövésünk van meccsről meccsre, amit egyértelműen a tűzgyújtási tilalomra fogok. A tilalom miatt nem tüzelünk eleget. Bízom benne, a hétvégén előjön a csapatomból majd a floow, mert végül is a legendák köztünk járnak!

Siska Attila, a Vaja edzője: – Két szeszélyes csapat találkozik vasárnap, ahogy ismerem Fabók kollégát, biztosan valami turpisságon töri a fejét. Ha a támadójátékunk rendben lesz, akkor elhozzuk a pontokat, ha impotensek leszünk, akkor biztosan nem.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .