Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Gémtech csoport huszonnegyedik fordulójának mérkőzéseit rendezik hétvégén.

A piros mezes nyírbélteki együttes nagy téttel bíró rangadón gyürkőzik a Vámosoroszival, a listavezető Csengersima az encsencsi fellépésen sem szeretne fékezni Fotó: Kupeczné Czirják Ildikó

Megyei II. osztály: Gémtech csoport, 24. forduló (kezdés: 17 óra)

Szombat

Sonkád (8.)–Nyírcsaholy (4.)

Homoki Endre, a Sonkád edzője: – A csengersimai meccsből önbizalmat meríthetünk, erre alapozva azt gondolom, ezúttal is lehet sanszunk, hogy hazai pályán jó eredményt érjünk el.

Kicsák Róbert, a Nyírcsaholy megbízott edzője: – Sonkád, szombat? Ez számunkra mumus. De keressük a voodoo babát, hogy levegyük az átkot. Ha megint a föld feletti extázisban fogunk játszani, akkor megszerezhetjük a három pontot.

Vasárnap

Nyírvasvári (5.)–Nagydobos (6.)

Berettyán Gábor, a Nyírvasvári edzője: – A végső helyezések kialakulásában nagy jelentősége lesz a Nagydobos elleni meccs eredményének, ennek megfelelően készülünk.

Czine Máté, a Nagydobos edzője: – Minimális csalódottság és hiányérzet van bennem, viszont erős túlzásnak véltem egy posztot, melyben azt mondták, hogy általunk kialakított helyzet nélkül tudtak győzni nálunk. Mindegy is. Újabb fontos és nehéz mérkőzés vár ránk, ráadásul négy napon belül kétszer is ugyanott játszunk! Nem szeretek panaszkodni, ugyanakkor a kispadunk is sajnos, rövidebb lesz, hiszen sérült és öt sárgás játékosom is van. De nincs kifogás, a kemény munkában hiszek! Így szeretném, ha vasárnap boldogan utaznánk haza Nyírvasváriból.

Ópályi (13.)–Kocsord (11.)

Bartha Miklós, az Ópályi edzője: – Ez is úgynevezett szomszédvári rangadó, amely most számunkra „hatpontos” meccs. Remélem, ezt a csapat minden egyes tagja átérzi, a sok szöveg helyett egyszer már végre a tettek mezejére lépünk.

Disznós Gusztáv, a Kocsord edzője: – Két olyan együttes találkozik, amelyek tavaszi szereplése negatív meglepetés. Sokkal jobb csapatnak tartom az Ópályit, mint amit a táblázaton jelenleg elfoglalt helyezése mutat, ahhoz, hogy ponttal, pontokkal távozzunk, játékban jelentősen javulnunk kell!

Milota (12.)–Szatmárcseke (10.)

Elek László, a Milota edzője: – Zsinórban hét vereség után nehéz már bármit tippelni. Minden az aznapi létszámtól függ. Különösebben nem szeretnék vasárnapig ezzel a párosítással foglalkozni.

Szűcs István, a Szatmárcseke edzője: – Remélem, a kezdési időpont a megbeszéltek szerint alakul… Ha normálisan ki tudunk állni, valamint az utóbbi két meccsből kiindulva, a helyzetek egyharmadát sikerül értékesíteni, akkor bízom a győzelemben.

(A mérkőzést Sonkádon rendezik)

Nábrád (14.)–Tisztaberek (9.)

Kónya Zoltán, a Nábrád edzője: – Szeretnénk egy jó meccset játszani tisztabereki barátainkkal.

Oroszi István, a Tisztaberek edzője: – Nem számítok könnyű mérkőzésre, mert a Nábrád az utóbbi időben szoros meccseket játszik, de mindenképpen pontokat szeretnénk szerezni.

Nyírbéltek (2.)–Vámosoroszi (3.)

Körmös Miklós, a Nyírbéltek edzője: – Úgy érzem, az eddigi szereplésünk alapján célunkat már teljesítettük, ami ezután jön csak hab a tortán.

Riskó Tibor, a Vámosoroszi játékos-edzője: – Nem tudni még milyen minőségben tudunk elutazni, mindezek ellenére bízom a meglévő emberek hozzáállásában.

Encsencs (7.)–Csengersima (1.)

Szilágyi Gábor, az Encsencs játékos-edzője: – Meglátjuk, milyen formában leszünk, de nem titkolt szándékunk, hogy pontot szeretnénk szerezni.

Volkán Roland, a Csengersima játékos-edzője: – Encsencsen is a három pont megszerzése lesz a célunk.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .