Kattints a képre!!

Bandor Ferenc, alias Kameni vasárnap ünnepelte huszonnyolcadik születésnapját: a Szabolcsveresmart megye kettes csapatának kapusa két legyet ütött egy csapásra.

Bandor Ferenc tizenegyesből lőtt góllal ünnepelte születésnapját Fotó: tudósítónktól

Egyrészt a Nyírerdő csoportban szereplő együttese 7–2-re elkalapálta a Kéket, másfelől tizenegyesből megszerezte pályafutása harmadik gólját!

– Vagy négy éve, amikor a Gyulaházában védtem szögletből fejeltem gólt Újdombrádon, meg egy demecseri kupameccsre emlékszem, az ugyanilyen szitu volt – idézte fel karrierje akciódús pillanatait Bandor Ferenc, aki szakmájából adódóan a tizenegyesek hárításában jeleskedik. – Most mondták: „Gyere Kameni, születésnapod van, rúgjad…” Még én is meglepődtem, hogy átengedték a „tizit”, jól esett, na. Nem szokásom izgulni, bízom magamban, tudom, mit érek: természetesen én is hibázok, ahogy mindenki más, de mostanában nem kaptam igazán nagy potyát. Remélem, még van bennem néhány év, csak a sérülések kerüljenek el. Amúgy sokan hívtak, írtak, megköszönöm mindenkinek, aki gondolt rám, a családtagjaimnak, csapattársaknak, edzőimnek, a barátoknak, Tara úrnak pedig a vendéglátást!

Videó: Kameni értékesíti a Kék elleni meccsen megítélt 11-est

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .