Kattints a képre!!

Oláh Benjámint, a Nyíregyháza Spartacus II. csatárát először vetették be kezdőként a megye egyes csapatban. Szó se róla, a tizenhat éves titán nem rezelt be, olyannyira hogy két gólt hintett a Vásárosnamény elleni (2–2) idegenbeli rangadón.

Oláh Benjámin nem vesztegeti az időt a „nagyok” között: négy gólt szerzett már a megye egyben Fotó: tudósítónktól

Egyébiránt a Vasvári Pál Gimnázium testnevelés tagozatos futballistájának egészen „zsír” a statisztikai mutatója. Korábban kétszer lépett pályára csereként a bajnoki címet már bezsebelő, félszemmel az NB III-as osztályozóra tekintő Szpari II.-ben – ehhez képest négy gólt termelt.

– Nem vagyok különösebben izgulós, azért volt bennem egy kis drukk, mert nagy megtiszteltetésnek tartom, hogy kezdőként lehetőséget kaptam a felnőttek között – közölte egy szuszra a Benji becenéven „futó”, fényesen debütáló Oláh Benjámin. – Próbáltam élni az eséllyel a naményi meccsen, valahogy éreztem, hogy betalálok, az első gól akkora önbizalmat adott, hogy jött a második. Egy makacs térdsérülés miatt durván három hónapot hagytam ki, gyakorlatilag néhány hete játszom csak, még most sem mondanám, hogy teljesen felépültem, így aztán különösen jó, hogy így alakult ez a mérkőzés. Azon vagyok, hogy minél többet fejlődjek, ezért lenne jó, ha feljutnánk az NB III-ba, emellett a továbbtanulást tervezem, edző szeretnék lenni, gyerekekkel foglalkozni.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .