Kattints a képre!!

Nem piskóta, hogy a Piskóti-legényég annak a Tábori Ádámnak góljával brusztolta ki a győzelmet a Kemecse elleni megye egyes bajnokin, aki néhány másodperccel becserélése után döntött a három pont sorsáról.

Tábori Ádám első bajnoki gólja mindjárt győzelmet ért az Újfehértó számára Fotó: tudósítónktól

Az Újfehértó tizenhét éves támadója a 84. percben, 2–2-es állásnál lépett – az együttes ideiglenes otthonául szolgáló – téglási gyepre, hogy aztán első labdaérintésből a mennybe menjen.

– Gyorsan történt minden: beálltam, az első támadásnál helyzetbe kerültem, jobbról jött a beívelés, levettem a labdát, toltam egyet és ellőttem, azt már nem tudom megmondani, hogy ment be – taglalta Tábori Ádám, már, amire emlékszik. – Kisebbfajta sokkot kaptam, nem tudom kifejezni mennyire örültem, nem szégyellem, eltört a mécses. Furcsa volt, mert a gyengébbik, bal lábammal rúgtam kapura, egyáltalán nem éreztem, hogy ebből gól lesz. Arra eszméltem, hogy a többiek futnak utánam és kiabálnak… Nagyon vártam erre a napra, ezért dolgoztam, remélem, lesz még hasonlóban részem. Nem sokat aludtam vasárnap éjjel, próbáltam elképzelni újra az egészet, az biztos, ilyen pillanatokért érdemes futballozni. Azt szeretném, ha leírná, a csapattársaknak, Piskóti Zsolt edzőnek és a vezetőségnek köszönöm, hogy bizalmat kapok tőlük.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .