Kattints a képre!!

Az NB III. Keleti csoport harmincötödik fordulójában a Sényő-Carnifex, akárcsak a Kisvárda Master Good II. hazai pályán folytatta bajnoki szereplését.

A fehér mezes pitnoki együttes az első félidőben háromszr is bevette a Sényő kapuját, eldöntve a mérkőzést Fotó: Fazekas Ármin

A legutóbbi körben megszakadt a Sényő hosszú veretlenségi szériája, ráadásul ezúttal fel volt adva a lecke számára: egyfelől a Keleti csoport egyik legjobb passzban lévő együttesét, az extarpai játékosokkal megerősített Putnokot fogadta, másrészt eltiltott, illetve sérült frontembereket nélkülözött. Bodó Gábor és Klepács Krisztián hiányában főként a védelem összetétele módosult jelentősen, ami félóra múltán éreztette hatását: a vendégek pillanatok alatt három gólt berámolva jószerivel eldöntötték a mérkőzést. Sőt, a második félidőben tovább hízott a különbség, szóval ez nem a házigazdák napja volt…

Ugyanakkor a Kisvárda Master Good II. hazai pályán nyert a Tiszafüred ellen.

NB III., Keleti csoport: 35. forduló

Sényő-Carnifex–Putnok 0–5 (0–3)

Sényő, 197 néző, v.: Kovács T. Sényő: Járvás L. – Fenyőfalvi D., Toldi A., Kapacina K. (Balogh Gy.), Phrakonkham, Farkas M., Schmidt P. (Mányi B.), Tóth M., Kapacina V., Vámos M. (Páll Zs.), Orosz M. Edző: Imrő László, Fiumei Viktor.

Gól: Katona B., Budai P., Nagy Zs., Nadimov, Hadházi S.

Imrő László: – Jó csapat a Putnok ezt tudtuk, a mai nap pedig mindenben felülmúltak minket. Ezúttal is sokgólos mérkőzést játszottunk velük csak most „rossz” elosztásban voltak a gólok, hiszen mindet mi kaptuk, a végére abszolút leírtuk magunkat.

Kisvárda Master Good II.–Tiszafüred 4–1 (2–1)

Kisvárda, 150 néző, v.: Tóth T. Kisvárda II: Perehanec – Czene Z., Králik P., Rubus, Sikorszki – Bíró R., Szőr (Avetiszjan, 57.) – Simon M. (Hricu, 68.), Kirjuhin (Nikolasin, a szünetben), Heles (Kotroczó, 81.) – Bokor M. (Vass O., 81.). Edző: Kocsis János.

Gólszerző: Bokor M. (1–0) az 5., Králik P. (2–0) a 8., Barna B. (2–1) a 27., Rubus (3–1) a 70., Nikolasin (4–1) a 77. percben.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .