Kattints a képre!!

A Sényő-Carnifex NB III-as csapata vasárnap (kezdés: 17 óra) hazai pályán fogadja a Putnokot, amellyel korábban jó néhány felettébb gólgazdag, látványos összecsapást vívott.

Az idény hajrájához közelítve minden egyes játékos hiánya fáj Fotó: Fazekas Ármin

Mindemellett a találkozó kisebbfajta helyosztónak számít: a táblázaton hatodik szabolcsiak a nyolcadik helyen állomásozó borsodiakkal szemben iparkodnak tartani az ötpontos különbséget, sőt, akár növelni, ami a bajnoki hajrában nem elhanyagolható jelentőséggel bír.

– Nyilván kikapni sosem jó, még ha tudtuk is, hogy azért ez előbb-utóbb be fog következni – elmélkedett Imrő László, a sényői edzőpáros tagja, aki Fiumei Viktorral közösen irányítja a sényői együttest. – Megjegyzem, az ellenfelünknek megítélt büntetővel kapcsolatban lehetnek felemás érzéseink… De ami nekünk jelen pillanatban most sokkal nagyobb problémát okoz, hogy Klepács Krisztián és Bodó Gábor egyszerre sárgult ki. Ráadásul Fabu Marci játéka is kérdéses. Így most már tényleg létszámproblémákkal küzdünk, vasárnap ezt kell megoldani egy jó Putnok ellen. Velük még sosem játszottunk unalmas mérkőzést, azt gondolom most sem lesz másként. Abban is biztosak vagyunk, hogy erre a meccsre mindenki fel fogja magát szívni hiszen a bajnokság végéig szeretnénk megőrizni a jónak mondható hazai mérlegünket.

Ugyanakkor a hetedik pozícióban posztoló Kisvárda Master Good II. – a tabellán tizenkettedik – Tiszafüred ellen játszik hazai pályán.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .