Kattints a képre!!

Csütörtök délelőtt tartották a Magyar Kupa megyei selejtező negyedik fordulójának sorsolását: a két párharc győztese csatlakozik az országos főtáblára jutást az előző körben kiharcoló Balkány, Mátészalkai MTK, Nagyecsed Újfehértó négyeshez.

Újabb kupakör következik Fotó: szabolcsfociinfo

Mint ismert az országos színtéren hat együttes képviselheti szűkebb régiónkat. Az előző körben vesztes csapatok – az úgynevezett rájátszásban – a két még kiadó helyért küzdenek május 18-án. A sors fintora, hogy a „nagyok”, vagyis a két első osztályú csapat, a Csenger és az Ibrány egymás ellen játszik, így az is biztossá vált, hogy lesz megye kettes gárda a főtáblán. Ugyanakkor a sorozat ketté vált, a másik ágon szintén két mérkőzést rendeznek aznap, mégpedig a Megyei Kupa-döntőbe jutásért, amelyen a korábbi párharcok győztesei, vagyis a főtáblára már kvalifikált egyesületek lépnek pályára.

A továbbjutás valamennyi helyszínen egy mérkőzésen dől el. A vonatkozó szabály értelmében, ha a kilencven perc letelte után döntetlen az eredmény, ez alacsonyabb osztályú együttes továbbjutását jelenti – azonos osztályú ellenfelek esetében tizenegyespárbaj dönt.

Magyar Kupa: megyei selejtező, 4. forduló (a főtáblára jutásért)

Május 18. (kezdés: 17.30 óra): Csenger–Ibrány, Nyírvasvári–Nagydobos.

Magyei Kupa-elődöntő, május 18. (kezdés: 17.30): Újfehértó–Balkány, Nagyecsed–Mátészalka.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .