Kattints a képre!!

Hidasnémeti – végállomás. A kiesőjelölt borsodi együttes otthonában szakadt meg a Sényő-Carnifex hat fordulót felölelő veretes veretlenségi sorozata, amit zsinórban aratott öt győzelemmel varázsolt magasztossá.

A sárga mezes sényői csapat bosszantó vereséget szenvedett Fotó: Steványik Gergely

Így bár a hétközi túra rosszul sült, a 2–1-es vereség önmagában egyáltalán nem tragédia, mindazonáltal a változatlanul a Keleti csoport hatodik helyén táborozó szabolcsi legénység egy felettébb szigorú játékvezetői döntés, illetve krónikus „sárgaság” miatt sopánkodhat…

– Lassú, gyenge, elképzelés nélküli játékot hozott az első félidő, gyakorlatilag semmilyen veszélyt nem jelentettünk az ellenfél kapujára – taglalta Imrő László, a sényői edzőpáros tagja, aki Fiumei Viktorral közösen irányítja a sényői együttest. – Azt gondolom, talán egy picit mintha azt hittük volna, minden megoldódik magától. Ráadásul még fegyelmezetlenek is voltunk, pedig megbeszéltük, hogy hátul semmilyen kockázatot nem vállalunk. Összehoztunk egy megkérdőjelezhető szögletet a hazai csapatnak, amiből egy felfoghatatlan ítélet született – büntető. Abban bíztunk, a második félidőben cseréinknek köszönhetően feljavul a játékunk: mentünk is előre becsülettel, de nem nagyon jelentettünk veszélyt a hazai csapat kapujára. Érezhetően tompán játszottunk, számunkra az egy pont is értékes lett volna, ez sem jött össze. Igazából, ami bosszantó a vereségen kívül, hogy több játékosunk is kisárgult!

Videó: az ominózus, az első félidőben a Hidasnémeti javára megítélt tizenegyes

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .