Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport huszonharmadik fordulóját rendezik hétvégén.

A fehér mezes ibronyi csapat az Apagy elleni szomszédvári összecsapáson, míg a Bakta hazai pályán törekedhet minél jobb eredményt elérni Fotó: Szmolka Tamás

Megyei II. osztály: Pannónia Zrt. csoport, 23. forduló (kezdés: 17 óra)

Szombat

Tiszavasvári (4.)–Biri (6.)

Antal József, a Tiszavasvári edzője: – Szeretnénk otthon folytatni a jó sorozatunkat. A múlt heti teljesítmény bizakodásra ad okot: ha ismét olyan minőséget tudunk képviselni a pályán, akkor meglesz a három pont.

Dankó Zsolt, a Biri edzője: – Dobogóért küzdő, jó csapat otthonába látogatunk. Jó erőmérő lesz, hogy a helyezésünkön kívül valójában hol is tartunk!

Vasárnap

Kótaj (2.)–Nagykálló (10.)

Seregi Mihály, a Kótaj edzője: – Lezártuk a múlt heti rangadón történeket. Számunkra minden hátralévő meccsnek van tétje, ennek megfelelően készülünk.

Homann Richárd, a Nagykálló edzője: – A csoport egyik meghatározó csapatához látogatunk, az esélyekről nem nagyon szeretnék beszélni, úgy gondolom, ezúttal felszabadultan játszhatunk.

Ófehértó (11.)–Geszteréd (14.)

Papp Attila, az Ófehértó edzője: – Hazai környezetben csak a győzelem, ami elfogadható. Feladni soha!

Horváth László, a Geszteréd szakosztályvezetője: – Mindkét csapat azonos célért küzd, nem mondhatok mást, számunkra csak a győzelem elfogadható.

Baktalórántháza (5.)–Kálmánháza (7.)

Illés László, a Baktalórántháza játékos-edzője: – Úgy néz ki, hétvégére kissé kiegyenesedünk, bár a középpálya motorját, öt sárga lap miatt nélkülözni kell. De remélhetőleg ugyanazzal a tiszta fejjel fogunk focizni, mint az előző meccsen tettük, akkor a siker nem marad el.

Kotricz Zoltán, a Kálmánháza játékos-edzője: – Panaszkodni nagyon nem szeretnék, sajnos a tény az, hogy szinte hétről hétre dőlnek ki játékosok sérülések, betegségek vagy eltiltások miatt. Remélem lesz tizenegy egészséges játékos a hétvégére. A Bakta egy nagy múltú, jó csapat, amely hazai környezetben mindig esélyes a győzelemre. A körülményeket figyelembe véve sem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, viszont mindent meg fogunk tenni a jó eredmény elérése érdekében. Szeretnénk a hátralévő meccseinken annyi pontot gyűjteni, ami elegendő ahhoz, hogy meg tudjuk őrizni a tabellán elfoglalt helyezésünket, vagy épp előrébb léphessünk. Bármilyen nehéz a helyzetünk, küzdünk becsülettel!

Apagy (3.)–Nyíribrony (12.)

Németh Attila, az Apagy játékos-edzője: – A Nyíribronnyal vívott mérkőzéseink minden szokott lenni, csak sima nem, rendre pontokat veszítünk ellenük. Ez inkább akkor jellemző, ha elhagyjuk az Apagy táblát. Hazai pályán szeretnénk revansot venni az ottani vereség miatt. „Tévés mérkőzés” lesz, remélem nem leszünk lámpalázasak

Papp Tamás, a Nyíribrony edzője: – Túlzás lenne azt állítani, hogy az utóbbi meccseink jól alakultak. Folyamatosan jól kezdjük a meccseket, de a második félidőben fegyelmezetlenek vagyunk. De, a sorsunk még mindig a saját kezünkben van, igaz összesűrűsödött a tabella vége, persze, kiesni senki nem akar. Hétvégén szerintem a csoport egyik legjobb játékosállományával rendelkező csapatához látogatunk, viszont nem feltartott kézzel.

Nyírlugos (13.)–Tiszalök (9.)

Kavalecz Béla, a Nyírlugos edzője: – Számunkra csak a győzelem elfogadható.

Magyar Gergely, a Tiszalök játékos-edzője: – Idegenben sosem könnyű, de ha megfelelő létszámban tudunk elutazni, akkor bízhatunk a pontszerzésben.

Kállósemjén (1.)–Rakamaz (8.)

Gáll László, a Kállósemjén elnöke: – Talán most már mondhatjuk azt, egy fokkal felszabadultabban játszhatunk, így arra számítok, újból egy nagyon jó mérkőzést láthatnak a szurkolók. Hazai pályán a három pont megszerzése az alap.

Madalina György, a Rakamaz edzője: – Már csak kevesen emlékezhetnek arra, hogy edzősködtem Kállósemjénben, az akkori és a mostani viszonyok között óriási a különbség. Akkor nagyon szerény körülmények között dolgoztunk, ma már jobb lehetőségek vannak. Az a csapat, amely huszonkét mérkőzésen csupán öt pontot vesztett, az valamit nagyon tud, megérdemelten lesz bajnok! Sajnos, nekünk jelen pillanatban nincsenek ilyen lehetőségeink, de cél nélkül még edzésen sem szabad egymás ellen játszani: a mi célunk az lenne, hogy hétvégén ne ellenünk szerezze meg a Semjén a századik gólját! Ehhez pócsi csoda kellene!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .